luni, 10 decembrie 2018

Arhiva ReporterNTV.ro

Pentru 01.01.2018

CRIZA din Catalonia a costat un miliard de euro - peste 3.000 de companii și-au mutat sediul în altă regiune

Criza privind independența regiunii Catalonia a generat pierderi de aproximativ un miliard de euro, a anunțat ministrul spaniol al Economiei, Luis de Guindos, relatează site-ul BBC News.

PROGNOZA METEO. Vreme neobișnuit de caldă pentru data din calendar - ploi în loc de ninsori!

Primele zile ale anului 2018 vin cu vreme neobișnuit de caldă pentru data din calendar. Cerul va fi mai mult noros și sunt posibile ploi slabe.

REVOLUȚIA FISCALĂ a intrat în vigoare! Care sunt principalele modificări de la început de an

Prima zi din 2018 aduce "revoluția fiscală", printre principalele modificări fiind plata taxei pe valoare adaugată în conturi separate („split TVA”) și trecerea contribuțiilor de asigurări sociale de la angajator la angajat.

SĂRBĂTOARE MARE! Ce NU trebuie să faci astăzi ca să nu ai ghinion. Obiceiuri și tradiții de Sfântul Vasile

În tradiția populară se mai spune că așa cum este musafirul din ziua de Sfântul Vasile, bogat ori sărac, așa va fi omul tot anul. Totodată, în ziua de Anul Nou, trebuie să se arunce prin casă spice de grâu, iar seara, acestea să fie strânse, pentru a fi din nou aruncate prin cămin în ziua de Sfântul Ioan. După aceea, se face un mănunchi din spice și se pun la păstrare, fiind benefice pentru durerile de cap.

JUDEȚUL CONSTANȚA. Crimă la final de an - tânăr ÎNJUNGHIAT într-un bar din cauza dedicațiilor muzicale!

Agresorul este un tânăr de 25 de ani care a fost reținut și urmează să fie dus în fața magistraților cu propunerea de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

REVELION 2018. Mii de constănțeni au sărbătorit trecerea în noul an în Piața Ovidiu! Din cauza unei pene de curent, nu s-a mai putut face numărătoarea inversă ! GALERIE FOTO

Piața Ovidiu din Constanța s-a umplut de oameni veniți să petreacă împreună trecerea în noul an, 2018. Mii de constănțeni au ascultat muzica celor de la Tranda, Mihail, Vița de Vie și Spitalul de Urgență, iar la miezul nopții au admirat focurile de artificii.