sîmbătă, 15 decembrie 2018

Arhiva ReporterNTV.ro

Pentru 01.03.2018

CONSTANȚA. Senzații tari la minus 10 grade - un bărbat a alergat la bustul gol pe malul mării, constănțean surprins cu schiurile pe pod! VIDEO
De Roxana Glăvan 1 martie 2018

Nu doar cei mici s-au bucurat de zăpada de afară. Un constănțean dornic de senzații tari a profitat de ninsoarea abundentă de pe șosele pentru a escalada cu schiurile un pod din Constanța. Teribilist a fost și un alt bărbat, care la minus 10 grade Celsius a alergat la bustul gol pe malul mării.

Daniel Dragomir: DNA nu avea temei juridic pentru datele Agenției de Cadastru. Legea nu era în vigoare

Daniel Dragomir susține că DNA nu avea temei juridic pentru a accesa baza de date a Agenției de Cadastru, pentru că, în 2013, când Direcția a semnat protocol cu Agenția de Cadastru, nu era în vigoare articolul din Codul de Procedură Penală invocat de procurorii DNA.

Daniel Dragomir: 'DNA a avut acces direct, fără mandat, la toate datele personale și documentele notariale ale românilor începând cu anul 2013'

Începând din anul 2013, chiar după numirea sa, Kovesi a încheiat și semnat personal un Protocol cu Agenția Națională de Cadastru și Publicitate Imobiliară.

Traficul pe autostrăzile A2 și A4 a fost reluat după trei zile! Lista drumurilor închise la această oră

Centrul Infotrafic al Poliției Române informează că la această oră, la nivelul județului Constanța există următoarele drumuri cu circulația oprită sau restricționată:

CONSTANȚA. Am scăpat de ninsori, dar nu și de ger - CODUL PORTOCALIU, prelungit!

Potrivit ANM, valul de frig va persista și se va intensifica pe parcursul nopților, astfel că se vor înregistra temperaturi cu peste 10…15 grade mai coborâte decât valorile normale pentru această perioadă. Temperaturile maxime vor fi negative în toate regiunile și va fi ger, mai ales dimineața și noaptea.

Mărire salarială uriașă pentru medici - cât vor câștiga medicii și asistentele de la 1 martie!

Dacă profesorii vor beneficia de creșteri de până la 20%, angajații din sistemul medical vor avea parte de majorări chiar și cu 100%.

MĂRȚIȘOR - simbolul speranței și norocului. Obiceiuri și tradiții! De ce se leagă ața de copac și de ce nu e bine să dăm cu mătura

În general, femeile și fetele primesc mărțișoare și le poartă pe durata lunii martie, ca semn al sosirii primăverii. În Moldova însă, obiceiul este ca fetele să dăruiască mărțișoare băieților. Împreună cu mărțișorul se oferă adesea și flori timpurii de primăvară, cea mai reprezentativă fiind ghiocelul.