luni, 22 iulie 2019

Arhiva ReporterNTV.ro

Pentru 01.05.2017

Schimbare MAJORĂ pentru toți șoferii, începând cu 1 mai! Care este cea mai mare surpriză

Tarife mai mari și fluctuante, prețuri speciale pentru șoferii cu multe daune la activ, tarif de referință, limite mai mari de despăgubire. Acestea sunt doar câteva dintre schimbările majore care vor afecta cei aproximativ 5,5 milioane de șoferi din România.

Vești bune pentru utilizatorii de WhatsApp! Aplicația introduce cea mai cerută funcție!

WhatsApp le-ar putea permite utilizatorilor să șteargă mesajele trimise, în maximum cinci minute de la trimitere, astfel permițându-le acestora să își corecteze greșelile sau să evite rușinea, scrie The Telegraph.

Decizie ISTORICĂ a CEDO! Arestarea filmată încalcă drepturile omului!

Arestarea filmată și difuzarea acesteia fără acordul persoanei arestate constituie o ingerință în dreptul la propria imagine, parte integrantă a conceptului de viață privată.

ACCIDENT GRAV PE DRUMUL CONSTANȚA - TULCEA. O mașină s-a răsturnat pe câmp după ce un șofer cu mașină înmatriculată în Bulgaria a efectuat o depășire riscantă - FOTO/VIDEO

Patru persoane au fost rănite după ce s-au răsturnat cu o mașină, de mai multe ori, pe un câmp de pe drumul dintre Constanța și Tulcea, în zona localității Mihail Kogălniceanu.

ACCIDENT ÎN PĂDUREA FÂNTÂNIȚA. Trei persoane au ajuns la spital în urma unui accident provocat de un șofer beat - GALERIE FOTO

Trei persoane au ajuns la spital, astăzi, în urma unui accident rutier produs în zona pădurii Fântânița. Un șofer beat a intrat în plin într-o mașină în care se aflau două femei și doi copii.