vineri, 24 mai 2019

Arhiva ReporterNTV.ro

Pentru 01.06.2018

ZIUA COPILULUI. Distracție la superlativ în nordul stațiunii Mamaia - aproximativ 250 de micuți din centrele de plasament au petrecut într-un resort de lux!

Astăzi, de Ziua Copilului, a fost distracție la superlativ în resortul de lux Phoenicia, din nordul stațiunii Mamaia. Și nu numai pentru micuții turiștilor veniți pe litoral, ci și pentru aproximativ 250 de copii instituționalizați de pe raza județului Constanța. Preț de câteva ore, aceștia s-au distrat, s-au jucat, au savurat tot felul de dulciuri și s-au bucurat, măcar și pentru o zi, de toate activitățile de care sunt în general privați în centrele de plasament.

CONSTANȚA. Spectacol caritabil la Casa de Cultură a Sindicatelor - banii obținuți din vânzarea biletelor vor fi folosiți pentru ajutorarea copiilor cu diabet!

Copiii cu diabet din județul Constanța au o nouă șansă la viață. Și asta grație spectacolului caritabil organizat seara trecută la Casa de Cultură a Sindicatelor de către Clubul Leo Gaudium din Constanța. Toți banii obținuți din vânzarea biletelor, dar și din donații, vor fi folosiți pentru cumpărarea dispozitive medicale și produse specifice pentru copii cu diabet.

Minivacanța de 1 iunie a atras mii de turiști la mare!

Minivacanța de 1 iunie a atras mii de turiști la mare. Majoritatea sunt părinți care au vrut să le facă celor mici o bucurie, mai ales că mai sunt doar două săptămâni până la vacanța mare. Cei care aleg litoralul ca destinație de vacanță în această perioadă au și un avantaj: vremea este ca în plin sezon însă prețurile sunt la jumătate.

Ziua Copilului, sărbătorită la Techirghiol! Sute de copii au participat la concursurile organizate de ziua lor!

Peste 250 de copii din orașul Techirghiol s-au pregătit serios pentru această zi de 1 iunie. Dorința de a câștiga premiile puse la bătaie de Primăria Techirghiol a fost peste bucuria de a petrece de Ziua Internațională a Copilului. Astfel că de ziua lor cei mici au mizat totul pe competiție, fie că a fost vorba de concursul de desene pe asfalt, de cross sau de biciclete.

Cum arată primele autobuze electrice din România! GALERIE FOTO/VIDEO

Compania poloneză Solaris a livrat primele 10 autobuze electrice în luna mai, iar în zilele următoare vor trimite încă unul.

CONSTANȚA. Mașini parcate pe plaja din Mamaia Nord - șoferii au fost AMENDAȚI!

Polițiștii constănțeni au început cercetările după ce în ziariștii locali au publicat imagini care prezentau trei mașini, între care un autoturism de teren, care staționau pe o plajă din nordul stațiunii Mamaia, fapt interzis prin lege.

CONSTANȚA. S-a urcat la volan după ce a băut și a ajuns în ZID! Apoi la spital. Un șofer și-a făcut mașina praf!GALERIE FOTO

Acesta a pierdut controlul direcției de mers către dreapta, intrând în coliziune cu un imobil.