miercuri, 26 iunie 2019

Arhiva ReporterNTV.ro

Pentru 01.08.2018

Bilanțul tragic de după furtunile recente! O femeie a murit, oameni evacuați la rude, sute de curți și locuințe inundate!

Sute de curți, grădini, locuințe și anexe gospodărești au fost inundate, iar 50 copaci au fost doborâți, în ultimele 24 de ore, în urma ploilor puternice.

România va plăti aproape un miliard de dolari pentru al doilea sistem de rachete Patriot! Fifor: Marea Neagră nu este un lac rusesc!

Ministrul Apărării, Mihai Fifor, a anunțat, ieri, că România are banii, aproximativ un miliard de dolari, pentru a plăti pentru al doilea sistem Patriot, imediat ce scrisoarea de acceptare va veni din SUA, plata urmând a fi făcută, probabil, la începutul lunii septembrie.

Gazele se scumpesc cu 5,83%. Cu cât va crește factura medie

Data de 1 august a fost stabilită, în urmă cu aproximativ două săptămâni, ca termen de la care prețul gazelor crește pentru consumatorii casnici cu 5,83%, decizia fiind adoptată într-o ședință a Comitetului de reglementare al Autorității Naționale de Reglementare în domeniul Energiei - ANRE.

A început Postul Adormirii Maicii Domnului. Ce pregătește perioada de abținere și curățenie

Postul Adormirii Maicii Domnului, una dintre cele mai importante perioade de abținere de la anumite mâncăruri și băuturi din creștinismul ortodox, începe pe 1 august și durează două săptămâni, până la Sfânta Marie Mare, prăznuită pe 15 august.