luni, 28 mai 2018

Arhiva ReporterNTV.ro

Pentru 01.09.2017

SCENE ȘOCANTE în stradă! Femeie călcată în picioare și dată cu capul de mașină chiar de fiul amantului! VIDEO

Tânărul a dat-o cu capul de mașină și a călcat-o în picioare, pentru a se răzbuna astfel în numele mamei sale.

CONSTANȚA. Mărturii cutremurătoare din iadul flăcărilor - cine sunt eroii care și-au riscat viața pentru a salva fetița de 4 ani: 'Gemea, era în viață...'
De Roxana Glăvan 1 septembrie 2017

Un geamăt surd, care abia putea fi auzit dintre limbile violente de foc ce distrugeau cu trosnet totul în jur. Și totuși, acest zgomot aproape imperceptibil venit din vâlvătaie a făcut diferența dintre viață și moarte pentru fetița de 4 ani salvată de doi bărbați. Un pensionar și un tânăr de 34 de ani sunt eroii copilei. Ei au spart ușa apartamentului, s-au târât pe burtă, ghidați de gemetele copilei, și au scos-o din foc și fum.

Berbec decapitat, aruncat pe stradă, în zona Delfinariu! GALERIE FOTO

Imagini macabre în carierul constănțean Faleză Nord. Un berbec decapitat a fost aruncat, aseară, lângă un bloc aflat în intersecția de la Delfinariu.

ATENȚIE, CONSTĂNȚENI! Restricții de circulație pe mai multe străzi, în weekend!

Autoritățile constănțene au anunțat că, în perioada 2-3 septembrie 2017, în municipiu vor fi impuse restricții de circulație pe mai multe străzi

Un preot a provocat tragicul accident de pe Autostrada Soarelui, soldat cu moartea unui copil

Durere fără margini pentru familia unui preot din Cluj. Un copil s-a stins în brațele lui și ale soției sale, altul de doar 11 luni se zbate între viață și moarte pe patul de spital, iar fetița de 7 ani este acum în grija medicilor. Se îndreptau cu toții spre litoral pe Autostrada Soarelui, pentru ca cei mici să se bucure de mare, însă într-o clipă de neatenție, cel mai frumos vis avea să devină cel mai negru coșmar. Preotul aflat la volan a scăpat mașina de sub control, a lovit un TIR și a ricoșat în parapet.

BACALAUREAT 2017. Rata de promovabilitate în Constanța este doar 28%!

Eșec și la a doua sesiune a bacalaureatului. Puțin peste 26 de procente dintre participanți au promovat examenul, cei mai mulți la limită, cu note de 6. Și la această sesiune, în județul Constanța sunt mai multe licee unde elevii au picat în masă.

Fotbalistul Wayne Rooney a fost arestat, după ce a fost prins beat la volan

Probleme pentru Wayne Rooney. Atacantul lui Everton a fost arestat de poliția engleză, după ce a fost prins conducând beat la volan.

VIDEO: Străin în țara mea! Român refuzat de o vânzătoare, pentru că nu știa limba maghiară - OPC a amendat magazinul

Magazinul din Odorheiu Secuiesc la care un bărbat susține că a fost refuzat de o vânzătoare pentru că nu vorbea limba maghiară a fost amendat, astăzi, cu 10.000 de lei, după ce a refuzat inclusiv comisari ai OPC Brașov. Aceștia au cerut produse în limba română.

Maraton cultural în Constanța: Maia Morgenstern, Marcel Iureș, Horațiu Mălăele, Ion Caramitru și Florin Zamfirescu, pe scena Teatrului Național Oleg Danovski

Maia Morgenstern, Marcel Iureș, Horațiu Mălăele, Ion Caramitru și Florin Zamfirescu vor face un regal de teatru la Constanța. Setea de cultură a oamenilor de la malul Mării Negre va fi domolită printr-un maraton impresionant de piese de teatru care va debuta în acest sfrâșit de săptămână. Iubitorii de artă și de frumos sunt așteptați la Teatrul Național de Operă și Balet Oleg Danovski, iar intrarea este liberă.

Răzvan Teohari Vulcănescu a fost numit președinte interimar la CNAS

Răzvan Teohari Vulcănescu a fost numit, azi, de către premierul Mihai Tudose, președinte interimar al Casei Naționale de Asigurări de Sănătate, după ce Marian Burcea, președintele CNAS fost reținut.

Istoricul, publicistul, fostul consilier prezidențial Zoe Petre a încetat din viață

Zoe Petre, istoric, publicist și om politic român, a murit astăzi, la vârsta de 77 de ani, la Spitalul Elias din Capitală, unde era internată de mai mult timp.

IMAGINILE ZILEI. Un berbec 'evadat' a fost fugărit prin Constanța, fiind 'reținut' într-un magazin de îmbrăcăminte
De Andreea Bajdechi 1 septembrie 2017

Imagini amuzante au fost surprinse ieri pe străzile orașului Constanța. Un berbec nervos a evadat de sub supravegherea stăpânilor și a luat-o la fugă prin oraș, în zona Inspectoratului pentru Situații de Urgență.

În acest sezon estival, polițiștii au 'descins' în stațiuni, pentru activități de prevenire și educare

În aceste sezon estival, polițiștii au fost prezenți pe litoral atât pentru a acționa direct pentru siguranța turiștilor, cât și pentru desfășurarea de activități de informare și prevenire.

Accident teribil lângă Medgidia: un copilaș mort, altul în comă, o fată și părinții lor răniți!

O tragedie s-a produs, la câteva ore după miezul acestei nopți, pe un drum din județul Constanța. Un băiețel de trei an și-a pierdut viața, surioara lui de un an este în comă, o altă fată și părinții lor sunt internați în spital în urma unui teribil accident.