sîmbătă, 22 septembrie 2018

Arhiva ReporterNTV.ro

Pentru 01.10.2017

Îndatorarea Constanței, la votul liberalilor!

Liberalii s-au răzgândit. După ce vineri s-au abținut la vot, și astfel au pus în pericol bugetul Constanței, acum spun că vor vota, dar numai în anumite condiții. Este vorba de hotărârea de Consiliu Local prin care Polaris M Holding a decis să renunțe la penelitațile de 91 mil euro stabilite de instanță, dacă Primăria va achita suma de 14 milioane de euro reprezentând ajustarea de preț decisă de asemenea, tot de instanță, încă din anul 2012.

Votul din CSM vrea să spună: Noi procurori și judecători vrem să facem politică nu justiție

                                                       ...

Autorizația ISU pentru incendiu devine OBLIGATORIE! Amenzile ajung și la 100.000 de lei

Cei care nu au autorizație de securitate la incendiu pentru clădirile pe care le dețin vor fi amendați.

1 octombrie aduce scumpiri! Românii vor plăti mai mult la gaze și energie electrică!

În prezent, energia electrică furnizată la tarife CPC reprezintă 90% din consumul clienților casnici și este achiziționată de FUI exclusiv din piața concurențială, unde prețul energiei electrice a înregistrat creșteri semnificative ȋn anul 2017.

REFERENDUM ÎN CATALONIA! Incidente violente - poliția spaniolă a tras cu gloanțe de cauciuc! Peste 700 de răniți! GALERIE FOTO/VIDEO

Guvernul de la Madrid a promis să oprească votul și zeci de vehicule de poliție sunt în operaține la Barcelona, informează BBC.

VESTE PROASTĂ pentru șoferi! Crește din nou acciza la carburanți - prețurile au trecut de 5 lei/litru!

În aceste condiții, transportatorii estimează că, pentru un camion, o singură alimentare reprezintă un efort financiar suplimentar de 450 de lei.