marţi, 23 octombrie 2018

Arhiva ReporterNTV.ro

Pentru 01.11.2017

Guvernul a aprobat construirea a cinci spitale regionale, printre care și la CONSTANȚA

Cinci noi spitale regionale vor fi construite, în perioada următoare, la Constanța, Galați-Brăila, Brașov, Timișoara și Târgu Mureș.

CONSTANȚA. A sunat alarma de dezastru în tot orașul! Reacția oamenilor: 'Degeaba urlă dacă noi nu știm încotro să ne îndreptăm'
De Andreea Bajdechi 1 noiembrie 2017

Astăzi, în tot județul Constanța, s-a desfășurat un exercițiu de alarmare a populației în caz de cod roșu de inundații. Scopul? Acela de a testa sistemul de înștiințare și avertizare a populației oamenilor. Ei bine, sirenele s-au auzit, constănțenii știu că este un pericol, dar ce nu știu este...încotro trebuie să se îndrepte și cum trebuie să reacționeze într-o astfel de situație.

Scandal între sindicate și Olguța Vasilescu - ce se va întâmpla cu salariile de la 1 ianuarie!

Ministrul Muncii, Lia Olguța Vasilescu, spune că atitudinea sindicatelor față de prevederile ordonanței privind trecerea contribuțiilor de la angajatori la angajați este una de neînțeles. Ea adaugă că le-a explicat foarte clar că salariile nu vor scădea. De cealaltă parte, președintele Cartel Alfa, Bogdan Hossu, a declarat că Olguța Vasilescu nu are cunoștințe despre legislația muncii și că minte pe tema salariilor.

CONSTANȚA, orașul SENSURILOR GIRATORII fără sens - nu mai puțin de 40 sunt INSTALATE în oraș!
De Roxana Glăvan 1 noiembrie 2017

Pe o distanță de 2 km, sensul giratoriu de la Eden este al 5-lea de pe strada Soveja, cum venim dinspre Delfinariu.

Fostul ministru al Justiției: Ambasadorii SUA și Olandei au făcut presiuni în 2012 pentru numirea lui Kovesi!

Fostul ministru al Justiției, Titus Corlățean, a afirmat, azi, în cadrul audierii sale în Comisia SIPA, că ambasadorii SUA și Olandei ar fi făcut presiuni în 2012 pentru numirea Codruței Kovesi ”într-o funcție de vârf” în Ministerul Public.

IMAGINI DE COȘMAR la locul accidentului în care au ars de vii cinci tineri - bucăți din trupurile tinerilor împrăștiate peste tot! Mesaje dureroase pe Facebook!

La câteva ore de la accidentul șocant în care o mașină a luat foc după ce s-a ciocnit de alte două autoturisme și toți cei cinci tineri aflați în interior și-au găsit sfârșitul, autoritățile au aflat cine sunt aceștia.

Politically Correct sau 'echidistanți' până la lacrimi!

Când vorbește despre taxa de mediu pusă pentru circulația autoturismelor în centrul Londrei, Digi 24 vorbește despre necesitatea scăderii emisiilor de dioxid de carbon, de cum trebuie să salvăm planeta, despre cum trebuie protejați cetățenii și despre pericolul inhalării dioxidului de carbon, fenomen care o amenință nasol pe regină. În schimb, atunci când vorbește despre o taxă asemănătoare, aplicabilă pentru centrul Bucureștiului, aceasta devine 'un nou bir', 'împovărare fiscală suplimentară a șoferilor' etc. Care va să zică, abordarea chestiunii ține de modul în care te afectează, de clișeele pe care se pliază știrile mestecate sau de cine conduce respectiva urbe și de cum poziționăm demersul de informare publică, recte pro sau împotriva PSD?

Fake news.ro și Milițienii Opiniei

De două zile, mai mulți cetățeni cu drepturi mă critică, îmi dau lecții, îmi adresează scrisori deschise, mă înjură, mă blestemă, mă amenință și multe alte asemenea. Se fac articole de presă (?!), emisiuni tv, o întreagă isterie. Și toate acestea, nu pentru ce am spus sau ce gândesc. Ci, pentru ce a spus un site de presupuse știri că aș fi spus.

ATAC LA NEW YORK. Bărbatul care a împușcat mortal 8 oameni era căsătorit și lucra ca șofer Uber! GALERIE FOTO/VIDEO

Sayfullo Habibullaevic Saipov a fost șofer Uber. Are peste 1400 de călătorii la activ, în decursul a șase luni.

PROGNOZĂ METEO. Cum va fi vremea în luna noiembrie, în Dobrogea!

Potrivit meteorologilor, în această lună nu ar trebui să ne facem prea multe griji în privința temperaturilor în Dobrogea, acestea urmând să fie destul de ridicate.

CONSTANȚA. O mașină a căzut într-o groapă de 5 metri peste un muncitor care înlocuia conducte! GALERIE FOTO

În urmă cu puțin timp, un autoturism marca Matiz a cazut într-o groapa adâncă de 5 metri!

TRAGEDIE! O mașină a luat foc, în urma unui accident - cinci tineri au murit! GALERIE FOTO

Tragedie în această dimineață pe drumurile din România! Cinci persoane au murit și alte trei au fost rănite pe DN 17, în localitatea Ilișești din județul Suceava într-un accident rutier urmat de incendiu.