miercuri, 12 decembrie 2018

Arhiva ReporterNTV.ro

Pentru 02.01.2018

CONSTANȚA. 12 copii au venit pe lume în primele ore ale lui 2018, la Spitalul Județean!
De Roxana Glăvan 2 ianuarie 2018

Șase fetițe și tot atâția băieței au venit pe lume în primele ore ale lui 2018, la Spitalul Județean din Constanța. Părinții spun că au, de acum, o stea norocoasă în familie mai ales că toți cei 12 micuți sunt sănătoși și se pregătesc acum să părăsească spitalul.

Curtea Constituțională a Republicii Moldova a decis suspendarea unor atribuții ale președintelui Igor Dodon!

Curtea Constituțională a Republicii Moldova a decis, azi, suspendarea atribuțiilor președintelui Igor Dodon privind numirea miniștrilor, în urma examinării unei sesizări depuse de către un grup de deputați ai Partidului Democrat, relatează site-ul Unimedia.

Veste proastă pentru români: medicii de familie nu mai dau trimiteri și rețete compensate!

Medicii de familie din România își mențin decizia ca, începând de mâine, să nu mai acorde servicii decontate de casele de asigurări de sănătate, pacienții fiind afectați de faptul că nu vor mai primi trimiteri și rețete compensate, în timp ce cadrele medicale susțin că vor lucra „pro-bono”.

Retragerea SRI din politică

Sunt zile în care analiștii se întrec în predicții despre 2018. Dar nicio prognoză nu poate sta în picioare, fără a avea un răspuns la întrebarea din titlu. Dacă SRI se retrage din politică, este una. Dacă SRI nu se retrage și continuă să supravegheze populația în masă, în scopul utilizării politice a informațiilor astfel obținute, este cu totul și cu totula alta. Prin urmare, eu unu mă încumet să încerc un răspuns.

Petrecere de coșmar, în noaptea de Revelion! Bătaie cu pumni, picioare și scaune în cap după ce DJ-ul a refuzat să pună manele! VIDEO

Potrivit ultimelor informații, persoanele care au început scandalul au fost nemulțumite pentru că DJ-ul a refuzat să le pună manele. Polițiștii au ridicat deja înregistrările video, iar la Poliția Municipală s-au depus plângeri penale împotriva bătăușilor.

PROGNOZĂ METEO 1-14 ianuarie! Cum va fi vremea în următoarele două săptămâni în toată țara! Ninsorile ocolesc Dobrogea

Agenția Națională de Meteorologie a dat publicității prognoza meteo pentru perioada 1-14 ianuarie, pe regiuni geografice.

CONSTANȚA. Un șofer vitezoman a pierdut controlul într-un sens giratoriu! GALERIE FOTO

Un accident a avut loc în această dimineață, în jurul orei 06:00, la sensul giratoriu de la ieșire din Constanța către Lazu.

Ce trebuie să faci de pe 2 ianuarie până de Bobotează ca să îți meargă bine tot anul!

Începând cu 2 Ianuarie până pe 5 Ianuarie este perioada umblatului cu crucea; preotul, însoțit de cantor care poartă găletușa cu apă sfințită și busuioc, umblă pe la case cu Iordanul.