vineri, 22 martie 2019

Arhiva ReporterNTV.ro

Pentru 02.03.2018

Clasamente la corupți? Cum se mânăresc statisticile?

Prin arestările televizate, prin cătușiada continuă și prin deschiderea de dosare, DNA a creat, în ultimii cinci ani, impresia de nestrămutat că România este o țară profund coruptă, că întreaga clasa politică este compusă din infractori condamnați și că singura soluție pentru ieșirea din această situație este Laura Codruța Kövesi.

CONSTANȚA. Persoane rănite după ce două mașini s-au ciocnit! GALERIE FOTO

În urma impactului, două persoane au fost rănite și au avut nevoie de îngrijiri medicale!

Tinerii care își doresc o carieră militară au o șansă în plus - 6.400 de posturi au fost deblocate în Armata Română!

Ministrul Apărării a anunțat că luni va avea o întâlnire cu șeful de stat major, prilej cu care se va face o analiză și se va stabili distribuția posturilor pe unități.

CNAS a anunțat că s-a redus din birocrația privind traducerea actelor în română! Vești bune pentru românii care locuiesc în străinătate!

Potrivit unui ordin semnat de președintele CNAS, Răzvan Vulcănescu, responsabilitatea traducerii în limba română a documentelor medicale va reveni casei de asigurări de sănătate la care se depune cererea de rambursare.

Cine este struțul PSD?

Solicitând în mod imperativ ca Justiția să-și rezolve singură problemele, fără nicio intervenție a factorului politic, el a pus pe masă, la schimb, două posibile trofee: spațiul Schengen și ridicarea MCV-ului. Este un șantaj elegant. Atâta doar că cei șantajați adoptă politica struțului. Cine este struțul PSD?

Companie belgiană în negocieri cu Rompetrol, condamnată în Elveția pentru corupție!

Potrivit România Liberă, justiția elvețiană a condamnat DEME pentru corupție într-un caz de contracte gigantice cu Nigeria.

JUDEȚUL CONSTANȚA. Incendiu devastator - doi oameni au fost găsiți carbonizați! GALERIE FOTO

Echipele de intervenție ajunse la fața locului nu au mai putut face nimic pentru cele două victime, locuința fiind distrusă de flăcările nemiloase în cea mai mare parte.