vineri, 19 iulie 2019

Arhiva ReporterNTV.ro

Pentru 02.04.2018

CONSTANȚA. Control la hala de miei din Tomis III, înainte de Paște - nereguli găsite de Protecția Consumatorilor! GALERIE FOTO/VIDEO

Comisarii de la Protecția Consumatorilor Constanța au început să verifice măcelăriile pentru a fi siguri că, pe masa de Paște a constănțenilor, ajung produse care să nu le pună în pericol sănătate.

PROGNOZA METEO 2 - 15 APRILIE! Cum va fi vremea de Paște

Precipitațiile vor fi însă de scurtă durată, spun meteorologii care au emis, luni, prognoza meteo pe două săptămâni.

JUDEȚUL CONSTANȚA. Soț și soție, găsiți morți în casă - cadavrele celor doi, descoperite de fiica lor!

Soții erau septuagenari: ea avea vârsta de 71 ani, iar el - de 76 ani. Fiica lor a fost cea care i-a descoperit.

Primele de asigurare, în creștere

O schimbare în tendințele manifestate pe parcursul anilor anteriori este consolidarea segmentului de asigurări de viață, care a înregistrat anul trecut o apreciere semnificativă, de 21% comparativ cu anul 2016. Dacă în perioada 2012 – 2014 activitatea de asigurări de viață era în scădere din punct de vedere al volumului de prime brute subscrise, începând cu anul 2015 acest segment și-a reluat creșterea, iar în 2017 evoluția sectorului de asigurări s-a datorat segmentului asigurărilor de viață.

Creștinii ortodocși au intrat în Săptămâna Mare sau Săptămâna Patimilor! Semnificația fiecărei zile

Creștinii ortodocși intră de astăzi, 2 aprilie, în Săptămâna Mare, ultima în care se ține post înainte de sărbătoarea Sfintelor Paști. Această perioadă este unică în Biserică, atât din punct de vedere liturgic, cât și duhovnicesc.

Câte zile libere au românii de PAȘTE 2018

Acest act normativ a modificat lista zilelor de sărbătoare legală în care nu se lucrează, numărul sărbătorilor nelucrătoare ridicându-se la nu mai puțin de 15 astfel de zile.

DIVORȚUL dintre Brad Pitt și Angelina Jolie, finalizat. Cum au reușit să ajungă la o înțelegere, după o 'bătălie' crâncenă
De Mediafax 2 aprilie 2018

Cele două staruri au rezolvat chestiunile oficiale, mai ales cele legate de custodia celor șase copii ai lor, potrivit unei surse apropiate fostului cuplu.