duminică, 18 august 2019

Arhiva ReporterNTV.ro

Pentru 02.06.2011

Un magician din Taiwan a rezistat 100 de ore îngropat în noroi

Peste 3 tone de noroi turnate peste el într-o cabină telefonică. Vorbim despre un număr de magie făcut de un artist în Taiwan. Bărbatul a rezistat în interior 100 de ore și a respirat cu ajutorul uni tub, prin care era alimentat doar cu apă pentru a nu se deshidrata. În cele din urmă el a fost scos afară și dus la spital pentru a primi îngrijiri medicale.

Actorul Larry Hagman și actrița Linda Gray, protagoniștii cunoscutului serial Dallas, au călărit împreună pe străzile din Beverly Hills

Actorul Larry Hagman și actrița Linda Gray, protagoniștii cunoscutului serial Dallas, au călărit împreună pe străzile aglomerate din Beverly Hills. Și asta nu pentru că i-ar fi năpădit melancolia. Așa a ținut JR să-și promoveze licitația pentru vânzarea casei și a colecțiilor sale.

Polițiștii sunt pe urmele unui tânăr suspectat că a violat, împreună cu alți 3 indivizi, o fată de 20 de ani

La Constanța, fata adoptivă a unui fost senator a fost violată de patru bărbați. Doi dintre ei au fost aruncați după gratii pentru 29 de zile, un al treilea este încă liber din lipsă de probe, iar un altul este dat în urmărire. Experiența fetei cu rezultate bune la școală este cu atât mai traumatizantă cu cât urmează să susțină examenul de bacalaurelat. Viața ei a luat o întorsătură dramatică din momentul în care a decis să plece de acasă și așa probabil a ajuns o pradă sigură pentru infractori.

O femeie de 50 de ani din Ovidiu a ajuns la spital după ce a fost lovită de un autoturism care circula regulamentar

O traversare la întâmplare a costat-o scump pe o femeie de 50 de ani, din Ovidiu. A ajuns în stare gravă la spital, după ce a fost lovită de un autoturism care circula regulamentar. Accidentul a avut loc pe strada principală din localitate, la doar câțiva pași de trecerea de pietoni.

Un polițist din județul Bacău s-a împușcat în cap

Speriat că a distrus mașina de serviciu, un polițist din Bacău s-a împușcat în cap.

Un bărbat din Ialomița a descoperit în curtea sa un schelet uman de peste 1000 de ani

Grădina unui bărbat din Ialomița a îngropat un secret pentru mai bine de o mie de ani. Totul a fost descoperit, astăzi, în timp ce gospodarul săpa în curte. Mare i-a fost uimirea omului când a văzut că dăduse peste... oseminte umane. A pus mâna pe telefon și a chemat poliția.

Îmbolnavirile din Germania sunt provocate de o tulpină complet nouă a bacteriei E-coli

Organizația Mondială a Sănătății a făcut acest anunț după ce au fost effectuate teste genetice preliminare. Premierul spaniol Jose Luis Rodriguez Zapatero a criticat modul în care Germania și Comisia Europeană au administrat epidemia de E.coli. Deși Comisia Europeană a ridicat alerta emisă în legătură cu castraveții spanioli, Rusia a interzis temporar importul de legume crude din toate statele Uniunii Europene.

Noua sală ’’Ilie Floroiu’’

Cu doar o zi înaintea startului Campionatelor Internaționale de Atletism ale României, de la Constanța, a fost inaugurată noua sală de atletism a Facultății de Educație Fizică și Sport din cadrul „Universității Ovidius”. Ca răsplată pentru rezultatele de excepție obținute pentru atletismul Românesc, aceasta îi va purta numele directorului clubului sportiv Farul, Ilie Floroiu.

Începe Mica Buclă!

Cea de-a 48-a ediție a Turului ciclist al României pornește la drum sâmbătă, la Mamaia. Neptun TV va produce în premieră acest eveniment așteptat cu sufletul la gură nu numai de fanii genului, ci și de marile personalități sportive din țara noastră! Ediția din acest an a Micii Bucle va reuni la startul său peste o sută de rutieri din șapte țări!

Racheta rusească

Nikolai Davidenko împlinește astăzi 30 de ani. Este ultimul mohican al tenisului din Rusia, un urmaș brav al lui Evgheni Kafelnikov. Nikolai a câștigat 21 de trofee, joacă pentru Rusia în Cupa Davis.

Invitați de marcă

Reprezentanți de seamă ai Federației Române de Atletism au fost prezenți astăzi la Constanța pentru a pune la punct ultimele detalii înaintea Campionatelor Internaționale de Atletism ale României, competiție considerată a fi printre cele mai vechi din Europa! Printre oaspeții de seamă s-au numărat președintele Federației Române de Atletism, Sorin Matei, dar și multipla campioană olimpică Gabriela Szabo.

În beneficiul României: criteriile de intrare în Visa Waiver vor fi schimbate

Ambasadorul Statelor Unite în România, Mark Gitenstein, a declarat că potrivit declarațiilor făcute de liderul de la Casa Albă, Barack Obama la Varșovia, criteriile de intrare în Visa Waiver vor fi schimbate.

Aproape 500 de broaște țestoase și șopârle, descoperite pe aeroportul din Bangkok

Aproape 500 de broaște țestoase, cameleoni, pui de crocodil și reptile, care fac parte din specii aflate pe cale de dispariție, au fost găsite ascunse în valizele unui pasager în Thailanda.

Vaticanul și înalți responsabili ai Bisericii Catolice belgiene, dați în judecată

Vaticanul și înalți responsabili ai Bisericii Catolice belgiene, dați în judecată. Inițiativa aparține zecilor de victime ale presupuselor abuzuri sexuale comise de preoți sau de alți reprezentanți ai clerului din Belgia.

Raritate în China: o caprioară albă a venit pe lume la o grădină zoologică

O caprioară albă a venit pe lume la o grădină zoologică din China.

Vestimentație specială pentru angajații japonezi, ca să economisească electricitate

Angajații companiilor japoneze își vor schimba costumele sobre, cămășile apretate și cravatele cu tricouri lejere și pantofi sport. Măsura a fost luată cu scopul de a economisi curentul electric consumat de aparatele de aer conditionat, pe fondul crizei de electricitate care afectează Japonia după catastrofa nucleară de la Fukushima.

Documentar despre Ayrton Senna, lansat în Londra

Legenda lui Ayrton Senna continuă. Cel mai mare pilot brazilian de Formula 1 și unul dintre cei mai mari piloți din toate timpurile este subiectul unui nou film documentar. La 17 ani de la moartea lui Ayrton Senna, regizorul englez Asif Kapadia a realizat un film senzațional despre brazilianul care l-a făcut pe Michael Schumacher să plângă în hohote.

Un bărbat din China a amenințat că își va ucide propriul copil cu sabia

Un bărbat din China a amenințat că își va ucide propriul copil cu sabia după ce a provocat un accident rutier.

La Constanța, fata adoptivă a unui fost senator a fost violată de patru bărbați

La Constanța, fata adoptivă a unui fost senator a fost violată de patru bărbați. Doi dintre ei sunt pe cale să fie aruncați după gratii pentru 29 de zile, un al treilea este încă liber din lipsă de probe, iar un altul este dat în urmărire. Experiența fetei cu rezultate bune la școală este cu atât mai traumatizantă cu cât urmează să susțină examenul de bacalaurelat. Viața ei a luat o întorsătură dramatică din momentul în care a decis să plece de acasă și așa probabil a ajuns o pradă sigură pentru infractori.

Noul șef al Clinicii de Chirurgie Cardiovasculară a Spitalului de Urgență Constanța i-a redat astăzi unei femei șansa de a merge din nou

S-a întâmplat un mic miracol astăzi în sala de operații a Clinicii de Chirurgie Cardiovasculară a Spitalului Județean Constanța. O femeie de 50 de ani căreia trebuia să-i fie amputat un picior, s-a trezit din anestezie și a constatat că poate merge din nou. Pacienta a fost operată de noul șef al clinicii, care a intrat în sală la nici o zi după ce a lăsat o clinică din Germania, pentru Spitalul de Urgență Constanța.

Mașinile de producție autohtonă merg în număr tot mai mare spre destinații exotice

Mașinile de producție autohtonă merg în număr tot mai mare spre destinații exotice, cum ar fi insulele Reunoin, Guadelupa, Noua Caledonie, Tahiti, Martinica sau Guiana.

Benzina și motorina se scumpesc

Rompetrol și Lukoil au majorat de astăzi prețurile de referință la benzină și motorină cu până la 10 bani pe litru.

USL propune soluții pentru ieșirea din criză

România, departe de a ieși din recesiune! Este declarația fostului premier Călin Popescu Tăriceanu, care propune, alături de specialiștii USL, un program economic în care investițiile și locurile de muncă devin dușmanul de moarte al crizei. Deputatul liberal critică măsurile Guvernului Boc, despre care spune că poate fi caracterizat doar prin inactivitate. Cât despre noul proiect de Constituție, acesta nu rezolvă decât coșmarurile președintelui Băsescu, este de părere Tăriceanu.

Căminul bătrânilor nevoiași din Mangalia a fost modernizat

Sunt bătrâni și bolnavi, iar în majoritatea cazurilor au fost abandonați chiar de propriile familii. Vorbim despre pensionarii din Mangalia care, de astăzi, pot spune că au găsit un loc potrivit în care să uite de griji și suferință.

Reprezentanții Direcției de Pază din cadrul Consiliului Județean Constanța au pregătit daruri pentru micuții de la Centrul de Primire în regim de urgență

Niciodată nu e prea târziu pentru a face daruri. Și-au spus reprezentanții Direcției de Pază din cadrul Consiliului Județean Constanța, care au pregătit de Ziua Copilului, daruri multe pentru micuții de la Centrul de Primire în regim de urgență. Cum ieri copiii au fost plecați în excursie, astăzi au primit cu bucurie cadourile dulci.

Premierul Emil Boc a anunțat că a elaborat un proiect de lege împotriva vânzătorilor de produse halucinogene

Moțiunea simplă a opoziției ce vizează consumul de etnobotanice sperie Guvernul Boc. Nu însă suficient de mult cât să închidă magazinele de vise. Executivul anunță un act normativ ce se vrea extrem de dur, motiv pentru care prevede închisoare de până la 20 de ani pentru cei care comercializează droguri legale în afara legii. Problema este nu se interzice vânzarea otrăvurilor legale, ci dimpotrivă, se spune în ce condiții trebuie făcută.

100 de bucureșteni s-au dezbrăcat până la piele pentru a proba haine, pe care au putut să le ia acasă fără bani

Intri dezbrăcat și pleci îmbrăcat gratis. Este o afacere bună, dar și modul inedit de promovare a unui magazin din Capitală. Și cum românii nu sunt deloc inhibați, mai ales când vine vorba de promoții, o sută de bucureșteni s-au dezbrăcat până la piele pentru a proba haine, pe care au putut să le ia acasă fără bani.

Guvernul a aprobat alocarea a 4,2 milioane de lei către bugetul Serviciul Român de Informații

Guvernul a aprobat alocarea a 4,2 milioane de lei către bugetul Serviciul Român de Informații, instituție care a primit și în trecut fonduri suplimentare, indiferent de criză.

Ministrul Traian Igaș a semnat un ordin prin care a redus cu aproape 35% veniturile angajaților săi

Două vești rele în aceeași zi pentru polițisti. Dacă acum 3 zile, ministrul Traian Igaș anunța că veniturile cadrelor MAI ar putea fi tăiate cu 30% din decembrie, numai în cazul în care nu se vor face disponibilizări, aseară a semnat un ordin prin care a redus cu aproape 35% veniturile angajaților săi, chiar din această lună.

O tânără de 20 de ani a fost violată de 4 indivizi

Se complică povestea în care o tânără de 20 de ani din Constanța acuză ca ar fi fost violată de patru indivizi. Doi dintre ei au fost reținuți pentru 24 de ore, unul este cercetat în stare de libertate iar altul este căutat și la această oră.

Promovarea rămâne tot un vis!

Resemnare! Așa s-ar putea rezuma într-un cuvânt atmosfera din curtea echipei Săgeata Năvodari înainte de ultimul meci al sezonului Ligii a Doua, cu Dunărea Galați! Echipa din Năvodari a fost nevoită să renunțe la visul frumos numit „Liga lui Mitică” și așteaptă încheierea sezonului pentru a trage linie și a analiza proiectele pentru următorul an fotbalistic.

Boloni la Națională?

Bombă la Națională: Ladislau Boloni ar putea fi noul selecționer al României! Președintele Federației Române de Fotbal, Mircea Sandu, caută cu disperare un înlocuitor pentru Răzvan Lucescu! Boloni pare soluția ideală, după ce a fost demis de la Lens.

Creștinii ortodocși și catolici prăznuiesc Înălțarea Domnului

Bisericile au devenit neîncăpătoare astăzi când preoții au vestit tuturor că Hristos s-a înălțat la Cer. În localitatea Lazu, creștinii serbează și hramul bisericii, și ziua localnicilor. Nu numai creștinii ortodocși sunt în sărbătoare, ci și cei catolici. Este ziua Înălțării Domnului.

Ratko Mladic suferă de cancer

Fostul lider militar al sârbilor din Bosnia Ratko Mladic suferă de cancer.

Premierul spaniol a criticat modul în care Germania și Comisia Europeană au administrat epidemia de E.coli

Premierul spaniol Jose Luis Rodriguez Zapatero a criticat modul în care Germania și Comisia Europeană au administrat epidemia de E.coli. Însă deși Comisia Europeană a ridicat alerta emisă în legătură cu castraveții spanioli, Rusia a interzis temporar importul de legume crude din toate statele Uniunii Europene. OMS a anunțat azi că testele genetice preliminare au arătat că tulpina reprezintă o mutație provenită din două tipuri diferite de bacterii E.coli și conține gene letale.

Ministrul Traian Igaș a semnat un ordin prin care a redus cu aproape 35% veniturile angajaților săi

Două vești rele în aceeași zi pentru polițisti. Dacă acum 3 zile, ministrul Traian Igaș anunța că veniturile cadrelor MAI ar putea fi tăiate cu 30% din decembrie, numai în cazul în care nu se vor face disponibilizări, aseară a semnat un ordin prin care a redus cu aproape 35% veniturile angajaților săi, chiar din această lună.

La Constanța a avut loc o lansare succesiva a volumelor „Din istoria secoluilui XX” și „Provizoratul istoric”

Lansarea succesivă la Constanța a volumelor „Din istoria secoluilui XX” și „Provizoratul istoric”, două evenimente editoriale care scriu cu literele prezentului, momentele cheie ale trecutului. Autorii cărților dăruite publicului sunt profesorul universitar doctor Valentin Ciorbea și Alteța Sa Principele Radu. Succesul noilor apariții se oglindește deja în interesul studenților Facultății de Istorie și Științe Politice, față de cele două apariții editoriale.

Un bărbat de 31 de ani din Craiova a murit în chinuri după ce a fost resuscitat cu dulceață

În timp ce sistemul sanitar din România este în comă, puținii medici care ne-au mai rămas în țară încearcă să-și resusciteze pacienții cu dulceață. S-a întâmplat la Spitalul de Boli Infecțioase din Craiova, unde un bărbat de 31 de ani, aflat în stare gravă, a murit în chinuri, după ce i s-a dat dulceață și a fost uitat de medici o noapte întreagă. Rudele omului i-au reclamat pe medici la Parchet și la Colegiul Medicilor.

Un tânar de 25 de ani a dispărut în lacul Ciric din Iași

A vrut să renunțe la viață pur și simplu? Sau apa în care s-a aruncat pentru a se răcori, l-a înghițit? Sunt întrebări ale celor care au rămas în urma unui tânăr de 25 de ani care a dispărut în lacul Ciric din Iași. Nu cred să fi avut gânduri necurate, pentru că făcea un master în Teologie și avea gânduri de însurătoare.

OMS: Cazurile din Germania, provocate de o tulpină nouă a bacteriei E.coli

Organizația Mondială a Sănătății susține că îmbolnăvirile din Germania sunt provocate de o tulpină complet nouă a bacteriei E.coli, relatează BBC News Online. Tulpina este O104, foarte rară. "Tulpina nu a fost indentificată într-o altă epidemie înainte", a declarat Aphaluck Bhatiasevi, purtător de cuvânt al OMS.

Revoluție în Banat

La Timișoara este în continuare revoluție. Decizia Federației de a retrograda vice-campioana României a scos în stradă 7000 de oameni iar acum bănățenii vor să mute echipa în campionatul Serbiei. Timișoara mai are însă o speranță. Comitetul Executiv al FRF a anunțat că o decizie definitivă va fi luată pe 20 iunie.

„Marcăm amândoi cu Bosnia”

Mutu și Marica vor să bată rău Bosnia și să readucă naționala tricoloră în cărțile calificării pentru Euro 2012. Briliantul a anunțat că nu se va retrage, indiferent de rezultatul meciului din Giulești și că este decis să lupte până la capăt. Dacă România nu câștigă mâine seară, Răzvan Lucescu va fi demis

Cei 4 fantastici!

Semifinale de vis la Roland Garros cu primii 4 jucători ai lumii! După Djokovic și Federer, a venit rândul altor doi maeștrii din „Top Four”, Nadal și Murray, să lupte pentru un loc în marea finală de la Paris.

Un nou război în Liga Europeană de Volei

Naționala de volei feminin a României a plecat în această dimineață în Turcia. Tricolorele vor înfrunta sâmbătă și duminică, reprezentativa din Țara Semilunei, în a doua etapă a Ligii Europene.

În pole-position și pe sticlă !

Este greu să comprimi viața unui om de amploare în 104 minute cinematografice. Dacă personajul e triplu campion mondial, e considerat unul dintre cei mai mari piloți de Formula 1 ai tuturor timpurilor, un om religios și un filantrop desăvârșit, atunci aproape două ore de peliculă sunt puține. Regizorul Asif Kapadia încearcă acest lucru în „Senna” și, chiar dacă nu reușește totul, ceea ce face este să scoată în relief momentele definitorii ale unei personalități marcante, Ayrton Senna.

Guvernul a amânat din nou o decizie în privința taxei auto

Românii trebuie să aștepte până săptămâna viitoare, când Guvernul va decide ce modificări va aduce taxei auto. Executivul a amânat luarea unei hotărâri deoarece intenționează să analizeze toate implicațiile juridice. Potrivit unor surse oficiale, Ministerul Justiției s-a opus adoptării ordonanței de urgență de modificare a taxei auto din cauza unor probleme legate de posibilitatea despăgubirii persoanelor care au fost taxate deja.

Adresele de email ale câtorva sute de înalți oficiali și lideri militari americani ar fi fost sparte de hackeri chinezi

Potrivit reprezentanților Google, atacurile au avut ca ținte și activiști politici chinezi, precum și oficiali din alte țări asiatice. Raportul tehnic dat publicității de compania americană arată că hackerii au păcălit utilizatori de email să își treacă numele contului și parola pe o pagină de internet care semăna cu serviciul Gmail al Google.

Valoarea normei de hrană a polițiștilor redusă drastic

Veștile proaste pentru polițiști nu mai contenesc. Ministrul de Interne Traian Igaș a dat ieri un ordin prin care valoarea normei de hrană va scădea de la 700 de lei la 150 de lei. Cu alte cuvinte, de la 1 iunie, polițiștii vor avea un salariu mai mic cu 550 de lei. Această măsură va afecta peste 140 de mii de angajați ai Ministerului Administrației și Internelor.

Se teme de bacteria E. coli: Rusia a interzis temporar importul de legume crude din UE

Comisia Europeană a ridicat alerta emisă în legătură cu castraveții spanioli, suspectați că se află la originea epidemiei de E. coli. Măsura a fost luată după ce ultimele teste efectuate în Spania și Germania nu au evidențiat prezența tulpinii 0104 a bacteriei E. coli la castraveții bio.

O fetiță de 3 ani, mai deșteaptă decât mulți politicieni americani: are un IQ de 140

O fetiță de 3 ani, din Marea Britanie, este un mic geniu. În urma unor teste s-a descoperit că are un IQ de 140, în timp ce media coeficientului de inteligență din țara ei este de 100. Părinții micuței au aflat cu surprindere că fetița lor este mai deșteaptă și decât fostul președinte american Bill Clinton, al cărui IQ a fost calculat la 137.