miercuri, 20 februarie 2019

Arhiva ReporterNTV.ro

Pentru 02.07.2018

Ce restricții sunt în acest an la Neversea

În această seară, cu începere de la ora 19.45, la emisiunea Reporter Special aflați ultimele informații despre Festivalul Neversea.

PROGNOZA METEO 2-5 IULIE! Cum va fi vremea în următoarele două săptămâni, în fiecare regiune a țării!

Administrația Națională de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru perioada 2-15 iulie, fiind așteptată o vreme frumoasă, cu temperaturi văratice, însă fără a depăși pragul caniculei.

STARE DE ALERTĂ la Tulcea, din cauza pestei porcine africane! Toate mașinile care ies din județ sunt dezinfectate

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență al județului Tulcea a luat decizia, la finalul săptămânii trecute, să declare starea de alertă după ce pesta porcină africană a fost confirmată la o societate comercială care deține peste 40.000 de porcine.

Cazare mai scumpă pe litoral, de la 1 iulie - cât costă o noapte în Mamaia și unde sunt cele mai mici prețuri!

Litoralul românesc devine din ce în ce mai scump. Hotelierii au majorat prețurile la cazare începând cu 1 iulie, iar peste două săptămâni tarifele vor crește din nou.

România, sub ape! Bilanțul inundațiilor: oameni morți, sute de evacuați, drumuri blocate, case inundate și poduri prăbușite!

Oameni morți, sute de evacuați, drumuri blocate, case inundate și chiar poduri prăbușite, acesta este doar un scurt bilanț al inundațiilor grave care au lovit țara în weekendul trecut.

INFOTRAFIC. Mai multe drumuri naționale rămân blocate din cauza inundațiilor. Trafic feroviar afectat în trei județe

Cinci tronsoane de drumuri naționale din județele Covasna, Harghita, Neamț, Suceava și Vâlcea mai sunt blocate în această dimineață din cauza inundațiilor. Traficul feroviar este afectat în județele Brașov, Teleorman și Vâlcea.