vineri, 23 august 2019

Arhiva ReporterNTV.ro

Pentru 02.08.2018

CONSTANȚA. Turiștii ignoră steagul roșu - zeci de oameni intră în mare și-și pun viața în pericol!

Pe litoralul românesc este arborat steagul roșu în ziua de joi, 2 august, semn că scăldatul este interzis. Cu toate acestea, turiștii aleg să ignore semnalele salvamarilor și se aventurează în valuri, punându-și viața în pericol.

Filmele săptămânii la Filme în aer liber, pe faleza Cazino și în Piața Ovidiu din Constanța

Au început deja proiecțiile Filme în aer liber, care se desfășoară între 26 iulie - 19 august pe Faleza Cazino și Piața Ovidiudin Constanța. Pe marele ecran vor mai putea fi văzute 13 filme dintre cele mai premiate filme ale tuturor timpurilor, de joi până duminică, de la 21:00, cu intrarea liberă pentru public în limita locurilor disponibile.

Pesta porcină în România: sunt peste 500 de focare în toată țara! Raed Arafat: 'Important este că nu afectează sănătatea omului'!

În total, au fost omorâți 49.816 porci. Geronimo Răducu Brănescu a mai anunțat că, până în prezent, au fost finalizate 51 de dosare de despăgubire.

Tudorel Toader propune OUG pentru revizuirea condamnărilor 'pe bază de interceptări sau protocoale'

Tudorel Toader a declarat că va propune adoptarea unei ordonanțe de urgență care să modifice revizuirea ca metodă de reformare a unei hotărâri definitive.

CONSTANȚA. Muzeul Marinei Române se pregătește pentru Ziua Marinei - vezi programul activităților!

Muzeul Marinei Române a pregătit un program variat în cinstea Zilei Marinei Române, celebrate la 15 august. Publicul este invitat să se bucure de activitățile organizate de marinari.

CONSTANȚA. Evenimente artistice pe litoral - muzică, filme în aer liber, dans, modă, croaziere de o zi!

Litoralul este în aceste zile locul unor evenimente de marcă la care publicul este invitat gratuit - de la concerte, la proiecții de film, expoziții și spectacole. Alte distracții se pot face contra cost - plimbare pe lac, pe mare, în deltă, ședințe de yoga sau festivaluri pe plajă.