sîmbătă, 20 iulie 2019

Arhiva ReporterNTV.ro

Pentru 02.09.2017

FOTO/VIDEO. Ambulanța SMURD la terasa chef-ului Cătălin Scărlătescu din stațiunea Mamaia

O ambulanță SMURD a fost solicitată să intervină pentru preluarea unui pacient de pe terasa chef-ului Cătălin Scărlătescu din stațiunea Mamaia.

ALERTĂ METEO. Vremea devine instabilă: urmează ploi torențiale și furtuni în cea mai mare parte a țării!

Vremea se va răci, iar instabilitatea atmosferică va cuprinde majoritatea zonelor țării, urmând a se înregistra și 40 de litri de apă pe metru pătrat. În sudul țării temperaturile vor mai ajunge și la 34 de grade Celsius, dar de luni se va răci treptat în toată țara, anunță meteorologii.

Călin Popescu Tăriceanu: 'Numirile procurorilor șefi sunt politizate, vrem să le scoatem de sub factorul politic'

Liderul ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, a explicat astăzi, în cadrul unei conferințe de presă susținută în Mamaia împreună cu președintele social-democrat Liviu Dragnea, că singurele probleme dintre formațiunile din coaliția de guvernare sunt cele legate de deficiențele de comunicare. Referitor la proiectul de modificare a legilor justiției, Tăriceanu a declarat că, în acest moment, numirile procurorilor șefi sunt politizate având în vedere faptul că președintele este un om politic, motiv pentru care s-a propus excluderea acestuia din procedură.

Mii de români au decis să boicoteze lanțul de magazine Kaufland: mesaj viral pe Facebook

Mii de internauți din România au decis să nu mai cumpere produse din magazinele Kaufland, după ce o angajată maghiară a refuzat să serveasca un blogger român, pentru simplu fapt că vorbește în română.

România - Armenia 1-0, în Grupa E a preliminariilor Cupei Mondiale de fotbal din 2018

Naționala României a învins greu echipa Armeniei, cu scorul de 1-0 (0-0), pe Arena Națională din București, în Grupa E a preliminariilor Cupei Mondiale de fotbal din 2018.