marţi, 18 septembrie 2018

Arhiva ReporterNTV.ro

Pentru 02.10.2017

Proteste în mai multe orașe din țară - dascălii și-au strigat nemulțumirile în stradă!
De Roxana Glăvan 2 octombrie 2017

Formează generații de copii și devin modele pentru cele mai sclipitoare minți, dar cu un preț mult prea mare. Dascăli din toată țara au ieșit în stradă, nemulțumiți de salarii, de condițiile de muncă, de programa învechită, de lipsa de manuale, de lipsa de verticalitate din sistem. La Constanța, 41 de profesori au participat la protestul organizat în fața prefecturii. În stradă au ieșit astăzi și medicii.

Un șofer de TIR a uimit polițiștii rutieri - cum reușea să scape de plata rovignetei! VIDEO

Pentru a scăpa de amendă, șoferul unui TIR a creat un dispozitiv prin care numărul de înmatriculare era ascuns în momentul în care vehiculul se apropia de zonele în care erau amplasate camere de supraveghere care înregistrau dacă este sau nu plătită taxa de drum – rovigneta.

CONSTANȚA. Gafă făcută de Klaus Iohannis, la festivitatea de deschidere a anului universitar!

Discursul președintelui Klaus Iohannis la festivitatea de deschidere a anului universitar nu a fost lipsit de gafe nici de această dată. Șeful statului a declarat că a ales să vină la Constanța pentru aprecierea pe care o arată ofițerilor de marină, uitând să îi menționeze și pe studenții Universității Ovidius, prezenți la ceremonie. Întâmplare sau nu, participarea președintelui la festivitatea de deschidere a anului universitar a coincis cu anularea slujbei religioase.

Român rănit grav în atacul din Las Vegas! Mesajul plin de durere al mamei: 'Vă rog să vă rugați pentru fiul meu'

Mama tânărului rănit a postat un mesaj și o fotografie, prin care le cere cunoscuților să se roage pentru fiul ei.

Daniel Dragomir continuă dezvăluirile despre SRI - Grup Servicii Petroliere (GSP), printre firmele protejate de SRI!

Grup Servicii Petroliere este una dintre firmele protejate de SRI. Este afirmația fostului colonel SRI Daniel Dragomir, care a făcut astăzi publică o listă cu 10 societăți din România abonate la contracte cu bani publici, care nu erau deranjate de instituțiile statului. Dragomir a răspuns astăzi purtătorului de cuvânt al SRI, Ovidiu Marincea, care într-o postare pe pagina de socializare a scris că SRI nu are firme acoperite și că Dragomir ar trebui să rămână în limita credibilului.

Eduard Martin, administratorul unic al Polaris M Holding, în direct la Neptun Tv, astăzi, la 20.15

În această seară, la Reporter Special, administratorul unic al Polaris M Holding, Eduard Martin, va vorbi despre cum s-a ajuns în situația în care Primăria Constanța trebuie să plătească 105 milioane de euro pentru nerespectarea unei hotărâri de instanță definitive și irevocabile, din 2012.

Medicii care au intervenit pentru salvarea unui bărbat cu venele tăiate, SNOPIȚI ÎN BĂTAIE chiar de victimă - un cetățean rom băut!
De Mediafax 2 octombrie 2017

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru tulburarea ordinii și liniștii publice după ce echipajul medical de pe o ambulanță, solicitat să acorde îngrijiri unui bărbat care și-a tăiat venele, a fost bătut de acesta, transmite agenția Mediafax.

Cel mai sângeros atac armat din istoria SUA! Cel puțin 58 de morți și 500 de răniți în Las Vegas! FOTO/VIDEO

Cel puțin 50 de persoane au fost ucise și alte cel puțin 400 au fost rănite în urma unui atac armat ce a avut loc la un hotel unde avea loc un festival de muzică country din Las Vegas.

Anul școlar universitar, deschis oficial în Piața Ovidiu, în prezența președintelui Klaus Iohannis - FOTO/VIDEO
De Ioana Paidos si Roxana Glăvan 2 octombrie 2017

Aproximativ două mii de studenți au cântat, astăzi, Gaudeamus Igitur, în piața Ovidius din Constanța. Studenți ai Universităților Ovidius, de Marină și ai Academiei Navale Mircea cel Bătrân au participat la deschiderea noului an universitar.

ACCIDENT GRAV. O mașină a intrat într-un cap de pod - patru persoane au murit PE LOC! GALERIE FOTO

Accident rutier cumplit produs în această dimineață în județul Dolj. Șoferul unui autoturism a scăpat mașina de sub control și a intrat, cu viteză, într-un cap de pod. După impact, vehiculul s-a răsturnat. Cinci oameni se aflau în mașină. Din păcate, doar unul a supraviețuit.

90% dintre catalani au votat PENTRU INDEPENDENȚĂ, dar referendumul nu este recunoscut de autoritățile spaniole!

Nouă din zece catalani care s-au prezentat, ieri, la urnele de vot au optat pentru independența de Spania, informează agențiile de presă internaționale care citează oficiali din Barcelona.