marţi, 16 octombrie 2018

Arhiva ReporterNTV.ro

Pentru 02.11.2017

Dispută între președinte și premierul Mihai Tudose, pe tema salariilor!

Președintele României a atenționat Guvernul că țara nu are nevoie de o țopăială fiscală, referindu-se la pachetul de măsuri anunțat de Cabinetul condus de premierul, Mihai Tudose. Șeful statului a cerut astfel, Executivului să renunțe la mutarea plății contribuțiilor sociale de la angajator la angajat. În replică, premierul Tudose a declarat, încă o dată, că măsura este una bună în care toată lumea are de câștigat.

CONSTANȚA. Două franțuzoaice au pedalat 4.000 de kilometri pentru a admira orașul de la malul mării!
De Cristina Puşcaşu 2 noiembrie 2017

Au trăit experiența vieții lor! Vorbim despre 2 franțuzoaice care au parcurs nu mai puțin de 4000 de kilometri, din Franța până la Constanța, și nu oricum, ci pe bicicletă. După aproape 2 luni de pedalat, Lucie și Chloe au ajuns la malul Mării Negre, destinația finală din aventura lor.

CONSTANȚA. Iarnă grea pentru Serviciul de Ambulanță - mașini vechi, cu sute de mii de kilometri la bord!
De Andreea Bajdechi 2 noiembrie 2017

Serviciul Județean de Ambulanță are cele mai mari probleme, mai ales dacă iarna va fi una aprigă la Constanța. Managerul SAJ s-a plâns din nou astăzi, la Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, convocat la Prefectură, că cele mai multe dintre mașinile care merg să salveze bolnavi sunt vechi și au sute de mii de kilometri la bord. Este vorba despre 70 la sută din parcul auto al Serviciului de Ambulanță. Celelalte instituții constănțene ne dau asigurări că sunt pregătite pentru iarnă.

Situație paradoxală la Constanța! Pus să plătească supraimpozit pe clădire, în timp ce aștepta aviz de demolare de la Primărie!
De Roxana Glăvan 2 noiembrie 2017

Situație paradoxală la Constanța. Proprietarul unei clădiri susține că a fost pus de Primăria Constanța să plătească supraimpozit pe o clădire veche, în timp ce omul aștepta chiar de la Primărie aviz ca să o demoleze. Casa de pe bulevardul 1 Mai este una dintr-o suită de 100 pentru care consilierii locali au decis de curând majorarea impozitelor tocmai pentru a-i determina pe proprietari să le demoleze, să le reabiliteze sau să le vândă dacă nu optează pentru niciuna dintre cele două variante.

LUCRARE DE MÂNTUIALĂ. Unul dintre cele mai bune drumuri din județul Constanța, DISTRUS de muncitori!

La sfârșitul lunii, familia unui preot a trecut prin clipe de groază după ce mașina în care se afla a alunecat pe carosabil în dreptul localității “Ion Corvin” din cauza pietrișului.

JUDEȚUL CONSTANȚA. Scandal înaintea alegerilor parțiale: reprezentanții unui partid, surprinși în timp ce dau mită electorală!

Cu doar trei zile înaintea alegerilor parțiale pentru funcția de primar al comunei Pantelimon, apar și acuzațiile privind o posibilă mită electorală.

JUDEȚUL CONSTANȚA. Drama unei mame greu încercată de viață - fostul iubit al fiicei sale i-a furat toți banii de tratament pentru mezina grav bolnavă!

Părea băiat serios, mai ales că muncește într-o unitate medicală din Constanța, dar relația s-a deteriorat curând, când fata a aflat că acesta era căsătorit.

MESAJ CUTREMURĂTOR al unui polițist, ajuns la locul în care au ars de vii 5 tineri: 'Tu știi ce face și pe unde mai este copilul tău?'

"Din pacate șocul a fost cu atât mai mare pentru rude și părinți în condițiile în care aceștia nu aveau nicio informație despre activitățile celor dispăruți prematur în această dimineață"

JUDEȚUL CONSTANȚA. Hoții nu au frică de Dumnezeu - măicuțe lăsate în frig și fără apă: 'Rugați-vă pentru noi!'
De Roxana Glăvan 2 noiembrie 2017

Furt cu repetiție la o mănăstire din județul Constanța. În prag de iarnă, hoții le-au furat măicuțelor de la Colilia generatoarele pe care le foloseau pentru a avea apă, căldură și electricitate. Lăcașul de cult este izolat și doar un cunoscător al mănăstirii ar fi putut să acționeze, cred măicuțele. Enoriașii s-au mobilizat pe rețelele de socializare și adună bani pentru un generator nou.

Loteria Etnică a Vizelor

''Diversity Immigrant Visa - Green Card Lottery'', cunoscută drept Loteria Vizelor este un program derulat de Departamentul american de Stat, prin care se eliberează aproximativ 50.000 de vize pe an de rezidență permanentă. Aplicanții sunt inițial aleși la întîmplare de computer, prin tragere la sorți, după care încep să funcționeze diferite filtre, numai de ei știute.

O tânără din Constanța, aleasă cea mai frumoasă româncă! Ea va reprezenta România la Miss Universe! VIDEO

Din juriu au făcut parte, printre alții, și Cătălin Botezatu, Mihai Albu, Aura Anghel (consultant de imagine cu experiență internațională) și pe Bianca Constantin (câștigătoarea titlului Miss Universe România 2009). Cea care i-a convins pe jurații că merită să meargă la Las Vegas a fost Ioana Mihalache.

ALERTĂ METEO! România va trece de la -10 grade la +16 grade într-o săptămână!

Meteorologii anunță că un val de aer extrem de rece, provocat de slăbirea vortexului Polar, se va abate asupra României în zilele următoare, ceea ce va provoca o scădere importantă a temperaturilor, mai ales în zona montană.

ITALIA. Cinci tineri ROMÂNI, STRIVIȚI într-un cumplit accident - 2 au murit pe loc! GALERIE FOTO

Momente de coșmar pe străzile din Italia! Doi copii, de 14 și 17 ani, de naționalitate română, au murit pe loc.