marţi, 23 octombrie 2018

Arhiva ReporterNTV.ro

Pentru 02.12.2017

CONSTANȚA. Accident grav într-un sens giratoriu de pe Soveja - trei mașini AVARIATE, un bărbat LA SPITAL! FOTO/VIDEO

Trei mașini avariate și o persoană rănită. Acesta este bilanțul unui accident ce a avut loc în urmă cu puțin timp, în sensul giratoriu de la intersecția dintre străzile Primăverii și Soveja.

SCANDAL în Piața Victoriei! Îmbrânceli între protestatari și jandarmi - manifestanții au demontat schelele montate! FOTO/VIDEO

Bărbatul de 71 de ani l-a lovit pe protestatar, iar acesta a ripostat și l-a lovit cu pumnul în față. În urma incidentului, mai multe forțe de ordine au fost mobilizate în fața Guvernului.

În România s-a declanșat Războiul Rece!

Din ce în ce mai multe persoane și instituții, nu numai din România ci și din străinătate, sunt antrenate într-un veritabil Război Rece declanșat la București. Disputa acestuia, care îi are drept protagoniști principali, pe de-o parte, pe liderii majorității iar pe de altă parte pe însuși președintele Klaus Iohannis, se desfășoară în jurul a două teme incendiare.

ALERTĂ METEO PENTRU TOATĂ ȚARA! Frig, ninsori și viscol - Dobrogea, sub avertizare de ploi și vânt puternic!

ANM a emis două informări meteorologice de ploi, ninsori și viscol valabile pentru întreaga țară.

CONCURS CITY PARK MALL. Împodobește Bradul Norocos și câștigă super premii!

City Park Mall te provoacă să împodobești bradul virtual, ca să găsești premiile ascunse!

ACCIDENT. Denisa a murit la 17 ani într-un BMW condus cu peste 180 km/h! Cei patru se întorceau de la o petrecere și erau preocupați să apară toți în live!
De Andreea Jîjîie 2 decembrie 2017

Teribilismul l-a costat viața pe Claudiu, de 35 de ani, din Galați. Din păcate, și pasagera din dreapta, o tânără de 17 ani, a murit pe loc.

ACCIDENT la intrare în Năvodari! O mașină s-a făcut praf! GALERIE FOTO

Cadrele medicale de la Serviciul de Ambulanță Județean au fost solicitate să intervină la un accident ce a avut loc în urmă cu puțin timp la intrarea în Năvodari.

INFOTRAFIC. Șase DRUMURI naționale ÎNCHISE - pe Autostrada A3 ninge abundent! Recomandările polițiștilor înainte de a pleca la drum!

Conducătorii auto care se deplasează pe autostrada A3 Turda – Gilău (în județul Cluj) sunt sfătuiți să manifeste prudență sporită la volan, să reducă viteza de deplasare, să mărească distanța de siguranță față de vehiculele dinainte și să nu bruscheze comenzile mașinii, întrucât pe acest drum circulația se desfășoară în condiții de iarnă (ninge abundent).