sîmbătă, 15 decembrie 2018

Arhiva ReporterNTV.ro

Pentru 03.03.2018

PREMIILE Cesar 2018: Filmul '120 battements par minute' - marele câștigător. Pelicula a cucerit șase trofee!
De Mediafax 3 martie 2018

Lungmetrajul "120 battements par minute", de Robin Campillo, a fost marele câștigător, cu șase trofee, printre care și cel pentru cel mai bun film, la cea de-a 43-a gală a premiilor César - considerate Oscarurile franceze -, care a avut loc vineri seară, la Paris, potrivit Le Monde.

STATISTICĂ ALARMANTĂ. Numărul victimelor traficului de persoane, în creștere: 'Mama știa că voi fi obligată să practic prostituția'
De Mediafax 3 martie 2018

Una dintre victimele traficului de persoane, o tânără care în 2016, în timp ce era în clasa a IX-a, a plecat în străinătate, cu acordul mamei sale, unde credea că o să lucreze.

Furtunile fac ravagii în SUA - șase oameni au murit, mii de curse aeriene anulate! Un avion a trecut prin turbulențe foarte puternice - GALERIE FOTO

Cel puțin șase persoane au murit în urma intemperiilor produse pe Coasta de Est a Statelor Unite, mii de curse aeriene fiind anulate din cauza rafalelor de vânt care au depășit 130 de km/h, relatează cotidianul The Washington Post.

ALERTĂ METEO. Ploi și polei în aproape toată țara, în weekend! Vremea se încălzește în Dobrogea

Meteorologii anunță că va fi polei în majoritatea zonelor țării, în weekend, dar că temperaturile vor crește ușor în partea de sud, comparativ cu zilele anterioare.