vineri, 23 august 2019

Arhiva ReporterNTV.ro

Pentru 03.04.2018

CONSTANȚA. Se închide Microrezervația!
De Andreea Bajdechi 3 aprilie 2018

Microrezervația de la malul mării se va închide pentru o lună. Este decizia luată de conducere, după ce, mai multe animale au reușit să evadeze în ultima vreme. Vizitatorii nu vor mai putea vedea animalele până când nu vor fi reparate cuștile și înlocuite gardurile.

CONSTANȚA. Protest neobișnuit la Garda de Coastă! Polițiștii cer salarii mai mari și condiții mai bune de muncă!

Protest inedit al unor polițiști de frontieră constănțeni. De ieri, o parte din cei care intră de serviciu, refuză să se hrănească pe parcursul celor 8 ore de muncă, în semn de protest față de ministrul Carmen Dan, care în opinia lor ingoră cererile oamenilor legii de a primi salarii mai mari și condiții de muncă mai bune. Exemplul lor ar putea fi urmat curând și de polițiștii din Tulcea și chiar Maramureș.

Omul de afaceri Sorin Strutinsky a făcut o plângere penală împotriva Laurei Codruța Kovesi, George Maior și Florian Coldea!

Omul de afaceri a depus această plângere pentru săvârșirea de către cei enumerați mai sus a următoarelor infracțiuni: compromiterea intereselor justiției, abuz în serviciu, cercetare abuzivă și complicitate la cercetare abuzivă, represiune nedreaptă și complicitate la represiune nedreaptă, fals în declarații și constituire grup infracțional organizat.

Cursul de semantică al doamnei Kovesi

La nicio săptămână după ce l-a amenițat cu un proces pe Sebastian Ghiță, răspunzându-i astfel „inculpatului”, din nou doamna Laura Codruța Kovesi iese la rampă. De această dată, pentru a ține un curs de semantică. Făcând diferența specifică dintre colaborare și cooperare. Cu trimitere expresă la faimoasele protocoale. Despre care până de curând a spus că nici măcar nu existau. Tot o chestiune de semantică.

Cercul vicios al protocoalelor

S-a ajuns într-o situație imposibilă. Tipică pentru un stat cu o democrație eșuată. Rapoartele de activitate ale Serviciului Român de Informații din 2015, 2016 și 2017, dacă Parlamentul își face datoria, trebuie analizate și este obligatoriu să primească un vot. Fie de aprobare, fie de respingere. În caz contrar, legile acestui stat vor fi ignorate și în 2018, așa cum s-a întâmplat în anii anteriori. Parlamentul este însă legat de mâini și de picioare. Așa cum am demonstrat ieri, succint, pe pagina mea de Facebook. Veți vedea că blocajul e total.

JUDEȚUL CONSTANȚA. Polițiștii răniți de panoul cu mesajul de Paște al primăriei: 'Dacă era un copil în locul nostru, ce se întâmpla?'

„Am avut noroc cu colegul meu, dar dacă era un copil în locul meu, ce se putea întâmpla?“, este revoltat polițistul Răzvan Ion. El a detaliat cele pățite, considerând că a avut un moment de cumpănă.

CONSTANȚA. Percheziții în cazul dispozitivelor PayPoint furate ca-n filme din supermarketuri!

Polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale al IPJ Constanța au reținut în luna ianuarie 2018 8 bărbați, cu vârste între 22 și 46 de ani, suspectați că sunt autorii mai multor furturi. Toți reținuții au primit mandat de arestare preventivă din partea magistraților.

CONSTANȚA. Slujba din noaptea de Înviere va avea loc în parcul Catedralei

Lumina Învierii va veni și în acest an la Constanța pe mare, după care va avea loc o scurtă procesiune până în parcul Catedralei Arhiepiscopale, acolo unde va fi oficiată Slujba de Înviere.

Cine sunt tinerii care au snopit în bătaie un bătrân - mobilizare impresionantă a românilor pentru a-l ajuta!

Cei doi agresori nu au antecendente penale și erau băuți în momentul comiterii faptei. Unul este barman, iar celălalt - muncitor necalificat. Amândoi se află în arestul poliției.

REVOLTĂTOR! Bătrână umilită la spital - medicul ar fi refuzat să o trateze pe motiv că este 'boschetăriță'!

O bătrână adusă cu ambulanța la spital a fost dată afară de medicul de gardă pe motiv că este „o boschetăriță”.