marţi, 23 iulie 2019

Arhiva ReporterNTV.ro

Pentru 03.08.2018

PROGNOZĂ METEO. Vremea va fi caldă în weekend - maxime de până la 35 de grade Celsius!

Meteorologii anunță că în acest sfârșit de săptămână, vremea va fi frumoasă, cu temperaturi maxime de până la 30-32 de grade Celsius, iar izolat vor fi înregistrate chiar 35 de grade. În Capitală și pe litoral, vremea va fi călduroasă, iar la munte, izolat, va ploua.

CONSTANȚA. Misiune NATO supravegheată de nave și aeronave ale Federației Ruse!

Fregata „Regele Ferdinand” și Dragorul Maritim „Lt. Lupu Dinescu” au făcut parte din grupările navale NATO SNMG-2 (Standing NATO Maritime Group) și SNMCMG-2 (Standing NATO Mine Counter-measures Group) care au desfășurat la finalul lunii iulie, în bazinul Mării Negre, misiuni de supraveghere a traficului maritim.

ZILE libere de Sfânta Maria. Guvernul a decis acordarea unei minivacanțe pentru bugetari

Angajații din sectorul bugetar vor avea o minivacanță de cinci zile între 15 și 19 august, după ce Guvernul a adoptat, în ședința de joi, o hotărâre ca zilele de 16 și 17 august să fie zile nelucrătoare în sistemul public.

Efectele ploilor abundente: sute de hectare de vie din sud-estul țării, distruse de putregaiul cenușiu

O boală care a apărut din cauza precipitațiilor abundente din ultimele luni face ravagii în viile din sud-estul României. Este vorba o ciupercă, sute de hectare de vie din județele Vrancea, Galați și Buzău fiind afectate, iar agricultorii spun că tratamentele nu au efect.

Temperaturi record, în Europa! Meteorologii anunță peste 48 de grade Celsius - MAE a emis atenționări de călătorie

Meteorologii avertizează că temperaturile în Spania și Portugalia ar putea depăși în acest weekend recordul la nivel european, fiind de așteptat ca temperaturile să depășească 48 de grade Celsius, în urma unui val de aer fierbinte venit din Africa, informează postul BBC News.