vineri, 22 martie 2019

Arhiva ReporterNTV.ro

Pentru 03.10.2017

ANUNȚ BOMBĂ! Laura Codruța Kovesi va demisiona în această săptămână!

Laura Codruța Kovesi va anunța în această săptămână că demisionează. Demisia a fost scrisă azi.

FC Barcelona ar putea părăsi La Liga, pentru a evolua în Anglia, Franța sau Italia!

Ligue 1 sau Primeira Liga portugheză ar fi două dintre competițiile în care Barcelona ar putea cere acceptul să evolueze. Există însă zvonuri potrivit cărora catalanii ar fi pregătiți să solicite chiar trecerea în Premier League, alături de granzii din Manchester, Chelsea, Liverpool sau Arsenal.

Un nou punct de trecere a frontierei a fost inaugurat în județul Constanța!

Un nou punct de trecere a frontierei cu Bulgaria a fost deschis astăzi în localitatea constănțeană Lipnița. La inaugurare au participat premierul român Mihai Tudose și omologul său bulgar, Boiko Borisov. Șeful Executivului de la București a declarat că cele două state au ca atuu nivelul înalt de securizare a granițelor, iar astfel, are convingerea că într-un an, România și Bulgaria vor fi acceptate în zona Schengen.

ACCIDENT CUMPLIT. Doi tineri îndrăgostiți au murit împreună! GALERIE FOTO

Două familii au rămas îndurerate după ce doi oameni frumoși, cu un viitor în față, au plecat împreună în ceruri.

Cătălina Ponor, adio după Montreal? Gimnasta constănțeană, aproape de finalul carierei

Cătălina Ponor s-ar putea retrage după Campionatul Mondial din Canada! Informația a fost confirmată până la această oră doar de o sursă din cadrul Federației Române de Gimnastică. Constănțeanca în vârstă de 30 de ani va intra mâine în calificări la Montreal, unde speră să meargă pe urmele legendarei Nadia Comăneci, care susține delegația țării noastre în Canada.

Grevă generală în Barcelona, în urma violențelor din timpul referendumului: 'Paralizați țara'!

Barcelona și mai multe orașe din Catalunia au fost paralizate astăzi după ce locuitorii lor a declanșat o grevă generală de proporții ca ecou al referendumului de la sfârșitul săptămânii trecute. Ei au reclamat încălcarea drepturilor și a libertăților, deoarece guvernul de la Madrid a considerat drept ilegal scrutinut pentru independență al regiunii.

Peisaj din deșert în Mamaia! Cum arată stațiunea după furtună - VIDEO
De Andreea Bajdechi 3 octombrie 2017

Codul galben de vânt a transformat într-un peisaj din deșert stațiunea Mamaia. Din cauza furtunii, nisipul a fost spulberat pe alei și în parcările hotelurilor. Timp de câteva zile, peisajul a fost unul pe cât de spectaculos, pe atât de dezolant. Astăzi, echipele de muncitori de la Apele Române au strâns nisipul care a migrat de pe plajă și a format adevărate dune.

Daniel Dragomir: Pe procuror nu-l interesa nici rezultatul, nici finalizarea dosarului, ci doar doborârea țintei prin transformarea acesteia în 'penal'

Noi dezvăluiri făcute de fostul ofițer SRI, Daniel Dragomir, în legătură cu felul în care colabora Serviciul secret al României cu procurorii DNA. Acesta a afirmat că există note scrise ale modului de lucru și că poate dovedi implicarea serviciilor în afara legilor în actul de Justiție.

Lovitură pentru șefa DNA! CCR o obligă pe Kovesi să se prezinte în fața Comisiei de anchetă și să dea informațiile solicitate!

Procurorul-șef DNA, Laura Codruța Kovesi, este obligată să se prezinte în fața Comisiei de anchetă a alegerilor din 2009 și să furnizeze informațiile solicitate sau să pună la dispoziție celelalte documente sau mijloace de probă deținute, a statuat, marți, CCR, cu majoritate de voturi.

Consiliul Local Constanța a aprobat hotărârea care prevede că Polaris M Holding renunță la 91 de milioane de euro

Consilierii locali constănțeni au aprobat astăzi hotărârea prin care bugetul orașului Constanța este scutit de plata unor penalități de 91 de milioane de euro către societatea de salubrizare Polaris M Holding. Acest lucru a fost posibil după ce administratorul unic al Polaris, Eduard Martin a decis să renunțe la penalități dacă i se plătesc doar 14 milione de euro stabiliți de instanțele de judecată definitiv și irevocabil. Votul de astăzi de la ședința de îndată era crucial pentru bugetul orașului. Presiunea bugetară a fost astfel înlăturată după ce liberalii au acceptat într-un târziu să voteze hotărârea propusă spre aprobare.

Soarta bugetului municipiului Constanța se decide acum

Consiliul Local al municipiului Constanța a fost convocat într-o ședință de îndată astăzi, începând cu ora 15.30.

INCENDIU DE AMPLOARE. Cimitirul din Tariverde, distrus de flăcări! GALERIE FOTO/VIDEO

Peste o mie de metri pătrați din cimitirul din Tariverde au ars cu tot cu cruci și morminte, se pare, de la o lumânare. Localnicii au sărit repede cu găleți cu apă, de teamă că focul ar fi putut ajunge la casele din apropiere. Oamenii sunt supărați că pompierii ar fi venit târziu la intervenție și că primarul le-ar fi recomandat să se descurce cum pot, după care le-ar fi închis telefonul.

Avocatul Poporului, anchetă la Primăria Mangalia!

Avocatul Poporului s-a sesizat din oficiu și efectuează o anchetă cu privire la evacuarea unor familii de romi dintr-un cartier din Municipiul Mangalia.

Premiul Nobel 2017 pentru Fizică: Rainer Weiss, Barry C. Barish și Kip. S. Thorne
De Mediafax 3 octombrie 2017

Comitetul Nobel de la Stockholm a anunțat, astăzi, câștigătorii premiului Nobel pentru Fizică 2017: Rainer Weiss, Barry C. Barish și Kip. S. Thorne, pentru contribuțiile aduse la studiul undelor gravitaționale.

OFICIAL. Guvernul pregătește o noua taxă de poluare - care sunt cele trei criterii luate în calcul!

Ministrul Grațiela Gavrilescu a declarat, astăzi, la Bistrița, că Ministerul Mediului a constituit o comisie de lucru care analizează modalitatea de introducere și aplicare a unei noi taxe de poluare care să se aplice autoturismelor second-hand, informează agenția Mediafax.

Doi frați din Medgidia, înjunghiați de socru - unul dintre ei, în stare gravă - atacatorul, reținut și audiat!

Două persoane au fost înjunghiate, în urmă cu puțin timp, în orașul Medgidia; una dintre ele a fost înțepată cu un cuțit în zona gâtului, iar a doua se află în aceste momente în sala de operații, unde medicii încearcă să-i salveze viața.

Judecătorii au decis: procuroarea Mihaiela Moraru Iorga poate reveni la DNA, în pofida ordinului Laurei Codruța Kovesi
De Mediafax 3 octombrie 2017

Procuroarea Mihaiela Moraru Iorga poate reveni pe funcția pe care o avea la Direcția Națională Anticorupție (DNA), până la o soluție definitivă a instanței în cazul revocării sale, a decis, azi, Secția de procurori a Consiliului Superior al Magistraturii (CSM).