joi, 20 iunie 2019

Arhiva ReporterNTV.ro

Pentru 03.10.2018

CONSTANȚA. Spectacol de excepție pe scena Casei de Cultură: PATRU MARI ACTRIȚE, despre secretele vieții de dincolo de cortină!

Piesa ”Actrițele” aduce în fața publicului constănțean patru mari actrițe: Florina Cercel, Carmen Tănase, Dana Dogaru și Anca Dinicu.

Veste proastă pentru fumători: se scumpesc țigările! De când se aplică noile prețuri

România trebuie să transpună în totalitate Directiva 64/2011 a Comisiei Europene privind acciza impusă pentru țigarete, măsură ce va crește costul unui pachet de țigări.

Premierul Viorica Dăncilă, în Parlamentul European: Nu am venit să dau socoteală, ci din respect pentru forul european

Premierul Viorica Dăncilă a declarat, în cadrul dezbaterii din Parlamentl European, că miercuri i-a informat pe membrii acestui for despre abuzurile care s-au petrecut în România din cauza protocoalelor secrete, solicitându-le acestora să nu le mai ignore.

Cum s-a răspândit pesta porcină africană în România. Oamenii de la filtre lucrau doar opt ore pe zi
De Mediafax 3 octombrie 2018

Virusul s-a răspândit fără nicio barieră serioasă în județul Tulcea, fără să țină cont de programul de opt ore al oamenilor care lucrau la filtrele de pe șoselele din zonele afectate. Gândul vă prezintă un nou episod dintr-o investigație jurnalistică despre efectele delăsării autorităților.

REFERENDUMUL PENTRU FAMILIE. Unde și când pot vota românii pentru revizuirea Constituției - de câte voturi este nevoie pentru validarea referendumului!
De Mediafax 3 octombrie 2018

Românii sunt așteptați, la sfârșitul săptămânii viitoare, la referendumul de modificare a Constituției României pentru redefinirea familiei. Pentru a fi valabil referendum, la urne trebuie să se prezinte cel puțin 5.685.517 persoane cu drept de vot.