duminică, 18 august 2019

Arhiva ReporterNTV.ro

Pentru 03.11.2017

Filmul 'Octav', cu Marcel Iureș în rolul principal, proiecție specială la Casa de Cultură din Mangalia!
De Ştefania Uţă 3 noiembrie 2017

„OCTAV”, lungmetrajul cu Marcel Iureș în rol principal, a avut parte de o proiecție specială, seara trecută, la Casa de Cultură din Mangalia. Scenariul a fost scris în urmă cu 30 de ani de către Serge Ioan Celibidache, alături de cel mai bun prieten al său James Olivier. Pelicula a fost selecționată în cadrul prestigiosului Festival Internațional de Film de la Montreal, Canada, 2017, din cadrul secțiunii Focus on World Cinema.

Școala de bune practici în turism - primarii din Constanța și Tulcea, învățați cum să promoveze atracțiile turistice!
De Andreea Bajdechi 3 noiembrie 2017

Turismul nu se face doar în Constanța, ci în toată Dobrogea, căci avem un pământ încărcat de istorie. Este premisa de la care au pornit organizatorii „Școlii de bune practici în turism”. Așa se face că, în cadrul celor trei zile de desfășurare a evenimentului, primarii din mai multe localități, atât din Constanța, cât și din Tulcea, au învățat de la specialiști cum să-și promoveze punctele de atracție turistică.

JUDEȚUL CONSTANȚA. O mașină s-a izbit violent într-un cap de pod - șoferul, preluat de elicopterul SMURD! GALERIE FOTO/VIDEO

Un bărbat se află în stare gravă în urma unui accident ce a avut loc în urmă cu puțin timp între localitățile Nicolae Bălcescu și Dorobanțu.

CONSTANȚA. Trafic îngreunat la ieșirea din Ovidiu! VIDEO

În aceste momente, la ieșirea din localitatea Ovidiu se circulă extrem de dificil, cozi imense de mașini formându-se pe ambele sensuri de circulație!  

CONSTANȚA. Cum va fi vremea în acest weekend, la malul mării!

Constănțenii se vor bucura de vreme frumoasă la malul mării, în primul weekend al lunii noiembrie.