marţi, 23 octombrie 2018

Arhiva ReporterNTV.ro

Pentru 03.12.2017

CONSTANȚA. Momente DRAMATICE. Medicii se luptă să salveze viața omului SPULBERAT pe trecerea de pietoni. VIDEO

Medicii se luptă să îi salveze viața bărbatului lovit în plin, în timp ce traversa regulamentar.

Ambasadori americani acuzați de trafic de influență

Printr-un amplu document, sunt precizate faptele pentru care aceștia sunt incriminați în dosarul Microsoft. Compania însăși face și ea obiectul sesizării.

Denunț adresat Procurorului General al Statelor Unite

Voi posta de fapt două denunțuri. Unul adresat Procurorului General al Statelor Unite, Jeff Sessions, și altul chiar președintelui Statelor Unite, Donald Trump. Cele două documente au un conținut identic. Informațiile din aceste documente nu pot fi sub nicio formă ignorate de autoritățile din Statele Unite. Și nici nu vor fi.

Trafic INFERNAL pe DN1, pe sensul către București - românii se întorc din vacanță!

Mai mult decât atât, din cauza ploiii, miile de turiști aflați la munte s-au hotărât să plece mai devreme, astfel că traficul este blocat între localitățile Bușteni și Comarnic.

CONSTANȚA. Un bărbat a fost OMORÂT PE TRECEREA DE PIETONI! GALERIE FOTO + VIDEO

Evenimentul s-a produs în Mamaia, în zona hotelului Victoria, când un bărbat în jurul vârstei de 65 de ani a încercat să traverseze și a fost spulberat de o mașină.

Riscul de război între SUA și Coreea de Nord crește în fiecare zi! Avertizarea făcută de consilierul pentru securitate al lui Donald Trump

Coreea de Nord este "cea mai mare amenințare imediată pentru Statele Unite", iar potențialul unui război între SUA și Coreea de Nord crește de la o zi la alta.

O nouă avertizare de la ANM: COD GALBEN de viscol în 16 județe și în capitală!

În Banat și Muntenia viteza vântului va depăși la rafală 90 de kilometri pe oră.

Vești noi de la Casa Regală - ce s-ar putea întâmpla cu Principele Nicolae

Principesa Margareta s-a întors la reședința din Elveția a Regelui Mihai, starea de sănătate a regelui fiind foarte fragilă.