luni, 10 decembrie 2018

Arhiva ReporterNTV.ro

Pentru 04.01.2018

CONSTANȚA. Sălile de sport, pline după mâncările copioase de Sărbători!
De Roxana Glăvan 4 ianuarie 2018

Mesele copioase de Crăciun și de Revelion ne-au adus câteva kilograme în plus. Așa că acum, la început de an, sălile de sport sunt pline de constănțeni care vor să facă mișcare. Trebuie musai să scape de surplusul apărut de sărbători, spun ei, așa că antrenamentele trebuie să fie pe măsura exceselor făcute.

Shenzhen Open.Simona Halep s-a calificat în semifinale, unde o va întâlni pe Irina Begu!

Simona Halep, principala favorită și liderul mondial, o va întâlni, vineri, pe Irina-Camelia Begu, cap de serie numărul patru și locul 43 WTA, în semifinalele probei de simplu de la Shenzhen Open, după care cele două vor face pereche în proba de dublu.

Vreme de primăvară la începutul lunii ianuarie - temperaturile urcă până la 16 grade!
De Ştefania Uţă 4 ianuarie 2018

Vremea continuă să ne surprindă cu vești bune. Crăciunul a trecut și, deși cu toții așteptam să ne bucurăm de o ninsoare ca-n povești, nu numai că ea nu a venit, dar temperaturile din termometre au fost mult mai ridicate decât norma calendaristică. Iar, dacă până acum România a fost învăluită de un val de aer cald, meteorologii spun că prognoza arată la fel toată luna ianuarie.

Mihai Popescu: 'Sper să ne atingem obiectivul și să mergem la Campionatul Mondial'

”De când am ajuns la Constanța, am dorit să calc pe urmele lui Stănescu și Toma”, spune căpitanul echipei naționale de handbal, Mihai Popescu, ales pentru a șasea oară cel mai bun jucător român al anului. Cu Popescu în poartă și Alex Șimicu la semicerc, tricolorii atacă săptămâna viitoare calificarea la Campionatul Mondial din 2019. Ultimul turneu de pregătire, Trofeul Carpați, începe vineri la Călărași.

REMEMBER. 23 de ani de la cea mai mare tragedie din Portul Constanța - 54 de marinari au murit! Neptun TV a surprins imaginile din noaptea naufragiului
De Andreea Bajdechi 4 ianuarie 2018

23 de ani au trecut de când Portul Constanța a fost martorul celei mai mari tragedii din istoria sa. Pe o furtună cumplită, în mijlocul iernii, pe 4 ianuarie 1995, navele Paris și You Xiu au fost izbite de digul de nord de vântul extrem de puternic. La bord se aflau 54 de marinari străini. Niciunul dintre ei nu a supraviețuit. Imaginile de atunci au rămas întipărite adânc în mintea și ochii celor care au asistat la tragedie. Printre aceștia se numără și doi dintre colegii noștri de la Neptun TV, singurii care au surprins imaginile din noaptea naufragiului.

CONSTANȚA. Control la restaurantul Chevalet, după țeapa de Revelion - ce nereguli a descoperit Protecția Consumatorilor! Patronul a recunoscut că a fost depășit de situație!

Deficiențe de informare a consumatorilor, dar și în ceea ce privește documentația localului. Sunt neregulile pe care comisarii de la Protecția Consumatorului spun că le-au găsit la restaurantul de lux unde a avut loc revelionul criticat îndelung de zeci de clienți. După știrea realizată ieri de Neptun TV în exclusivitate, zeci de comentarii ale clienților nemulțumiți au curs pe pagina de socializare a știrilor. Patronul localului a recunoscut, în cele din urmă, că a fost depășit de situație în noaptea dintre ani și promite că va încerca să se revanșeze față de clienții nemulțumiți.

CONSTANȚA. Mizerie de nedescris și alimente expirate, găsite la Autoservirea Berlin, din Centrul Comercial Tom! Unitatea, închisă de comisarii OPC

A început bine anul, dar unii nu s-au debarasat de vechile și proastele obiceiuri. Produse etichetate necorespunzător, ținute în mizerie. Asta au găsit comisarii de la Protecția Consumatorului la o autoservire dintr-un centru comercial aflat la ieșirea din Constanța. Echipa de control a luat, pe loc, decizia de a închide temporar unitatea.

CONSTANȚA. Incendiu la un atelier de fabricat articole din cauciuc. GALERIE FOTO/VIDEO

Din primele informații, se pare că focul nu pune probleme deosebite echipei de intervenției, inconvenientul principal fiind fumul excesiv.

Paradisul SRI

Sub ultimii trei prim-miniștri, Victor Ponta, Sorin Grindeanu și Mihai Tudose, media salariilor din această instituție a crescut exponențial, ajungând la 4.500 de lei pe lună. A crescut și numărul pensionarilor de lux, SRI numărând în prezent 10.410, de la 8.800 cât erau în 2011. Cum se explică acest fenomen?

Mii de turiști vin în România să serbeze Crăciunul pe rit vechi

Mii de turiști moldoveni, ucranieni și ruși au ajuns deja în Valea Prahovei.

ROMÂNIA. 16.000 de euro uitați într-un restaurant, returnați proprietarului

Tânăra ajunsese în Târgoviște și nu mai credea că nu va mai vedea niciun ban înapoi.

Probleme din cauza furtunilor în EUROPA - cel puțin trei persoane au murit!

Pentru prima dată, autoritățile olandeze au închis toate cele cinci bariere maritime majore. Pe aeroportul din Amsterdam au fost înregistrate rafale de vânt de peste 110 kilometri pe oră, sute de zboruri fiind anulate.

Minivacanță cu gaură în buget: 13.440 de șoferi au primit amenzi și 947 au rămas fără permis

În perioada 30 decembrie 2017 – 2 ianuarie 2018, aproape 8.000 de polițiști au acționat zilnic, în toată țara, pentru asigurarea climatului de ordine și siguranță publică.