duminică, 27 mai 2018

Arhiva ReporterNTV.ro

Pentru 04.02.2017

Sorin Grindeanu: Vom abroga OUG 13. Ea nu va intra în vigoare! Nu vrem să dezbinăm România!

Guvernul Grindeanu face pasul înapoi în scandalul politic al Ordonanței care modifica Codurile Penale. Premerul a anunțat, într-o declarație susținută la Palatul Cotroceni, că va abroga Ordonanța duminică, în ședință de Guvern.

Un constănțean, comandant al unei nave, a fost felicitat de Paza de Coastă a SUA după ce a salvat șase oameni!

Un constănțean, comandant al unei nave, a fost felicitat de Paza de Coastă a SUA după ce a salvat șase oameni care se aflau pe un yacht naufragiat în largul insulelor Bermuda.

Premierul Grindeanu a decis RETRAGEREA ordonanțelor care au scos oamenii în stradă - surse

Premierul Sorin Grindeanu ar fi decis abrogarea ordonanței de urgență de modificare a Codului Penal, potrivit unor surse citate de Antena 3. Anunțul va fi făcut în scurt timp.

Momentul loviturii de stat

Presedintele Klaus Iohannis nu ii poate dezamagi pe sustinatorii sai care au iesit in strada cu zecile de mii. Unii spun chiar cu sutele de mii. Nu ii poate dezamagi nici pe reprezentantii partenerilor nostri euroatlantici, carora le-a povestit cu lux de amanunte cum PSD distruge statul de drept.

PSD ia în considerare retragerea OUG privind modificarea Codului Penal

Simt că nu voi mai putea să țin în frâu, de la centru, presiunea din organizațiile din țară, care pot aduce în stradă, la București, aproape un milion de oameni. Ca urmare, am decis să mă întâlnesc cu partenerii de coaliție și cu premierul pentru a le propune o soluție de ieșire din impas.

CONSTANȚA. Imagini de coșmar între Techirghiol și Agigea: un Mercedes a fost SPULBERAT de un TIR - GALERIE FOTO

Un accident mortal a avut loc noaptea trecută între localitățile constănțene Techirghiol și Agigea. Un autoturism a intrat în plin într-un TIR care era staționat.

Apel la viață pentru un copil din Constanța care s-a asfixiat la naștere cu cordonul ombilical!

Un copil din Constanța, grav bolnav din cauza unor erori medicale la naștere, are nevoie de ajutorul nostru pentru a lupta în continuare cu boala.

ACCIDENT CUMPLIT ÎN CONSTANȚA. O femeie a murit, un bărbat a fost resuscitat, iar un altul a suferit răni grave în urma unui impact teribil - GALERIE FOTO

O femeie a murit, un bărbat se zbate între viață și moarte, iar un altul a suferit răni grave în urma unui accident cumplit produs la ieșire din Hârșova spre localitatea Saraiu.

Reacția PSD după protestele de stradă: organizează un miting autorizat!

Deputatul PSD Liviu Pleșoianu a anunțat, în această dimineață, pe Facebook, că PSD a decis să scoată oamenii în stradă pentru un miting autorizat.

Fructe și legume cu MUCEGAI descoperite de inspectorii de la Protecția Consumatorilor! Lista magazinelor care vând produse expirate!

Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) a desfășurat vineri, la nivel național, controale în supermarketuri și hipermarketuri pentru a verifica condițiile de comercializare a legumelor și a fructelor.