joi, 21 februarie 2019

Arhiva ReporterNTV.ro

Pentru 04.02.2018

Performanță pentru constănțeanca Eliza Samara - a câștigat medalia de bronz la Masters-ul de la Montreux și a obținut calificarea la CM!

Jucătoarea Eliza Samara, a treia favorită, a cucerit, azi, medalia de bronz la turneul de tenis de masă Europa Top 16, competiție ce se desfășoară, în acest weekend, la Montreux (Elveția).

PROGNOZĂ ANM. Temperaturile mai scad în zilele următoare, dar vremea rămâne calduroasă!

Administrația Națională de Meteorologie anunță că, în zilele următoare, temperaturile scad până la 5-6 grade, dar vor rămâne peste cele normale pentru această perioadă, vremea menținându-se caldă. Medicii ne sfătuiesc să ne protejăm în cazul unor schimbări bruște de temperatură.

A văzut și Iohannis statul paralel

Președintele Klaus Iohannis a avut o intervenție publică, prin care a contestat vehement existența statului paralel. Ceea ce este însă absolut straniu este că el însuși, și asta încă de la începutul mandatului, a pus umărul la edificarea unui stat paralel. Și a făcut-o nu în puterea nopții, ci ziua, în amiaza mare. Printr-un document oficial supus adoptării Parlamentului României. Acest document există. El se numește Strategia Națională de Apărare a Țării pentru perioada 2015-2019. Iar acolo este prezentat pe larg conceptul statului paralel, avut în vedere de Klaus Iohannis.

SUA se pregătesc pentru Super Bowl! Cu cât s-a vândut cel mai scump bilet

Statele Unite se pregătesc pentru cel mai important eveniment sportiv al anului: Super Bowl sau finala campionatului de fotbal american.

Avion militar rus doborât în Siria: pilotul, prins și ucis! O grupare islamistă care are legături cu Al-Qaida a revendicat atacul!

Un avion militar rus a fost doborât ieriîn Siria, responsabilitatea pentru această acțiune fiind revendicată de Hayat Tahrir al-Sham (HTS), o grupare militantă formată în urma fuziunii mai multor organizații islamiste, inclusiv Frontul Nusra, fosta ramura siriană a rețelei teroriste Al-Qaida.

ATAC SÂNGEROS în stradă! Tânăr înjunghiat cu sânge rece și abandonat într-o baltă de sânge! VIDEO cu puternic impact emoțional!

Un tânăr de 24 de ani a fost înjunghiat de mai multe ori cu sânge rece. Medicii au fost nevoiți să-i taie un picior.

SCENE REVOLTĂTOARE într-un spital din România: infirmiere filmate în timp ce scuipă semințe lângă un pacient cu arsuri grave! VIDEO

Acolo se afla un tânăr care suferise arsuri grave la picioare. El le roagă să-i aducă pijamale pentru a putea fi dus într-un salon.