miercuri, 21 august 2019

Arhiva ReporterNTV.ro

Pentru 04.04.2019

CURĂȚĂM CONSTANȚA NOASTRĂ! Constanța intră în curățenia generală de primăvară!

Constanța intră în curățenia generală de primăvară! Cea de a opta ediție a campaniei Curățăm Constanța Noastră a început săptămâna aceasta, iar primele vizate au fost arterele principale ale orașului.

Ministerul Sănătății: 'Nu se intenționează introducerea coplății pentru serviciile medicale în unitățile de stat'

Precizările sunt făcute în urma discuțiilor apărute în spațiul public în contextul proiectului de OUG pentru modificarea Legii 95/2006 privind reforma în domeniul Sănătății, aflat în dezbatere.

Clipul de promovare a României, tradus în 16 limbi. Motivul pentru care a fost tradus și în latină / VIDEO

„Clipul este tradus în peste 16 limbi datorită implicării Universității București și am reușit să avem voce pe clip chiar și în limba chineză și chiar dacă poate părea ușor desuetă, chiar și în limba latină, pentru că nu trebuie să uităm că o să avem vizita papei cât de curând și este important să avem un clip de promovare și în acesta limbă”, a spus Bogdan Trif.

CONSTANȚA. Peste 200 de locuri de parcare, create după demolarea unor garaje VIDEO

Echipele de muncitori lucrează în continuare la înființarea unor noi parcări în mai multe zone din oraș. Se acționează acum pe străzile Mălinului, Tulcei, Păun Pincio și Dreptății, unde garajele demolate vor face loc altor câteva zeci de locuri de parcare pentru autoturismele riveranilor.