miercuri, 20 februarie 2019

Arhiva ReporterNTV.ro

Pentru 04.07.2018

Elevii de 10 ai Constanței! Doi tineri au obținut nota maximă la examenul de Bacalaureat!

Constanța se menține de ani de zile în a doua jumătate a topului național privind promovabilitatea la Bacalaureat, cu un procent de sub 50%.

NEVERSEA 2018. Atenție, constănțeni - mai multe străzi ÎNCHISE circulației!

Astfel, de joi, 5 iulie, și până luni, 9 iulie, vor fi închise circulației următoarele artere....

AUTORITĂȚILE, ÎN ALERTĂ! Pesta porcină se apropie de județul Constanța - au început incinerările la cel mai mare crescător de porci din Dobrogea!

Un nou focar de pestă porcină africană a fost descoperit de inspectorii DSVSA Tulcea în apropiere de județul Constanța. Autoritățile sunt în alertă.

Cum pot scăpa șoferii de amenzile de circulație!

Concret, de acum înainte contravenientul poate să ceară în instanță anularea procesului-verbal de amendă dacă polițistul care a aplicat sancțiunea nu...

4 iulie - Ziua Independenței SUA, în care americanii își celebrează valorile naționale
De Mediafax 4 iulie 2018

Data de 4 iulie 1776 este cunoscută în istorie ca ziua Declarării Independenței americanilor de Imperiul Britanic, eveniment care a condus la nașterea Statelor Unite ca entitate suverană. În prezent, 4 iulie este ziua în care americanii își celebrează valorile naționale.

BACALAUREAT 2018. S-au afișat notele la examenul de Bacalaureat - până la ce oră se depun contestațiile!

Cei peste 136.000 de elevi care s-au înscris pentru examenul de bacalaureat vor afla astăzi primele rezultate, urmând ca tot miercuri, între orele 12:00 și 16:00, să poată depune, dacă e cazul, contestații.