vineri, 19 iulie 2019

Arhiva ReporterNTV.ro

Pentru 04.09.2017

Muntenegru -România 1-0. Tricolorii ratează calificarea la Campionatul Mondial din Rusia!

Naționala antrenată de Christoph Daum a fost învinsă în Muntenegru, scor 1-0, și a ratat orice șansă de a ajunge la Campionatul Mondial din Rusia.

Democrația impune bucuria vieții
De Eugen Tănăsescu 4 septembrie 2017

Cam asta a fost concluzia din capul meu după ce am vizionat premiera, pe scena constănțeană, a piesei de teatru „I love democracy”, o punere în scenă a jurnalistului Sorin Lucia-Ionescu după romanul „Fetița și Țigara” al francezului Benoit Duteurtre, în cadrul FITIC. Un titlu inspirat parcă din celebra replică din „Războiul Stelelor” a senatorului Palpatine: „I love democracy. I love the Republic”. Și chiar despre totalitarismul democrației pare a fi vorba.

Târg de rechizite la City Park Mall

Nu doar cei mici au emoții pentru când va suna clopoțelul, ci și părinții, care și-au pregătit deja lista cu rechizite: caiete, creioane de colorat, penare, stilouri sau ghiozdane. Nu știți unde găsiți cea mai variată ofertă din oraș? Vă spunem noi: la City Park Mall! De astăzi și până pe 10 septembrie este deschis Târgul de rechizite „Back to School”.

România - Elveția, miercuri la Ovidiu. 'Important e să ne păstrăm echilibrul', spune selecționerul U21, Daniel Isăilă

Echipa națională de tineret a României va juca marți, de la ora 19.00, la Ovidiu, meciul cu Elveția din preliminariile EURO 2019. Tricolorii mici au un moral excelent după victoria obținută vineri în Bosnia și iau în calcul doar victoria. ”Sper să păstrăm aceeași atitudine din meciul cu Bosnia și să luăm cele trei puncte”, spune golgheterul selecționatei U21, George Pușcaș.

Românii, printre cei mai certăreți vecini din Uniunea Europeană! Principalele motive de gâlceavă - locul de parcare sau zgomotul de la petreceri!

Dacă prietenii ni-i alegem, cu vecinii ne pricopsim! Și nu de puține ori între oamenii care locuiesc în apropiere ies scântei dintr-o mulțime de motive. Românii se ceartă cu vecinii cel mai des din cauza locului de parcare au a zgomotului. Lista nemulțumirilor este însă... lungă.

CONSTANȚA. Chirii mai scumpe cu 20% pentru studenți! Cât scot din buzunar cei care optează pentru un loc în cămin!
De Roxana Glăvan 4 septembrie 2017

În septembrie, elevii își pregătesc ghiozdanul, iar studenții își caută chirie. În mai puțin de o lună, încep cursurile universitare, așa că proprietarii de apartamente și garsoniere profită de acest val de cereri și cresc chiriile. Chiar și cu 20 la sută, spun agenții imobiliari. Spre ce zone se orientează studenții aflăm din materialul următor.

Teo își face cumpărăturile pentru școală!

Pentru toți elevii, într-o săptămână, va suna clopoțelul. Sub îndrumarea profesorilor, părinții au pus pe hârtie toate rechizitele de care cei mici au nevoie pentru începutul anului școlar. Cu lista în mână, au pornit la cumpărături în speranța că toate cheltuielile se vor încadra în bugetul stabilit de acasă. Nici pomeneală. Odată ajunși printre standuri, copiii au dat peste cap cheltuielile stabilite, iar unii părinți au ajuns să scoată din portofel chiar și dublu față de ce își propuseseră.

Mărturii șocante ale oamenilor care au asistat neputincioși la moartea fetiței de 6 ani: 'Tatăl a ieșit din rulotă cu hainele în flăcări. Mama implora pentru viața micuței Maria Sofia'

Impresionați de țipetele sfâșietoare ale mamei care implora pentru viața micuței Maria Sofia, locatarii din blocurile din zonă au încercat să ajute cu găleți și apă și cu un extinctor ca să se mai poată face ceva.

Ministrul Educației Naționale: școala începe pe 11 septembrie! STRUCTURA ANULUI ȘCOLAR 2017 - 2018

Sunt foarte multe școli care sunt în renovare și personal nu cred că amânarea începerii anului școlar cu o săptămână va schimba foarte mult situația din punctul acesta de vedere, dacă vrem să fim cinstiți cu noi înșine.

Premierul Tudose, declarații în Parlament pe tema economiei din România: 'Ne cerem scuze că vom depăși creșterea economică prognozată pentru acest an'

Premierul Mihai Tudose a declarat, astăzi, în plenul Camerei Deputaților, că Guvernul ”nu se atinge” de Pilonul II de pensii, iar banii ”rămân acolo”, ca reacție la criticile aduse de partidele de opoziție.

CONTROL ANPC în Constanța: mizerie de nedescris și alimente expirate în bucătăria Restaurantului Rustic! GALERIE FOTO

Inspectorii ANPC care desfășoară în aceste momente un control la Restaurantul Rustic din Constanța au descoperit, în bucătăria unității, numeroase nereguli.

FITIC 2.0: zeci de spectacole de teatru și premiere de strategie culturală - PROGRAMUL COMPLET al evenimentului

Gustul publicului este suveran, dincolo de argumente cu iz tehnic și detalii subtile de mecanica artei. Dacă place, place și dacă nu, publicului nu-i este teamă să arate asta. Nu toți actorii sunt, însă, pregătiți să accepte o atare abordare. De aceea s-a inventat Festivalul Internațional de Teatru Independent de la Constanța (FITIC).

Școala de Vară 'Tinerii de Azi - Adulții de Mâine'

Asociația Generației de Azi a finalizat cu succes a IV-a ediție a proiectului consacrat Școala de Vară Tinerii de Azi - Adulții de Mâine, desfășurat în perioada 22-28 august, în Eforie Nord, județul Constanța.

GALERIE FOTO. Părinții care și-au pierdut fiica în incendiul care a mistuit rulota familiei, în Constanța, sunt pasionați de motociclete

Cei doi adulți arși în incendiul de aseară de pe bulevardul Mamaia, în cursul căreia fetița lor de 6 ani a murit în flăcări, sunt doi pasionați de motociclete din București.

Medicii români, acuzați de INDIFERENȚĂ: un copil internat cu alergie severă, nebăgat în seamă trei zile
De Mediafax 4 septembrie 2017

Medicii români sunt acuzați de indiferență după ce un copil a făcut o alergie severă de la un leucoplast și timp de trei zile nu ar fi fost văzut de un medic.”I-am rugat să îmi prescrie ceva să cumpăr de la farmacie, dar mi-au spus că e sâmbătă și nu lucrează dermatologii”, spune o rudă.

Furtunile au făcut ravagii în țară: copaci doborâți, acoperișul smulse de vânt, persoane evacuate!
De Andreea Bajdechi 4 septembrie 2017

Ploile au făcut ravagii în aproape toată țara. În mai multe județe, zeci de copaci au fost doborâți de furtună și au blocat artere principale dar și căi ferate. Aproximativ o sută de persoane au fost evacuate în timpul nopții, la Bacău, după ce acoperișul unui bloc a luat foc din cauza unui trăznet.

FOTO/VIDEO. Tatăl fetiței de 6 ani care a murit arsă în rulotă, transportat cu elicopterul la București

Tatăl fetiței de 6 ani care a murit arsă, aseară, în rulota ce a luat foc pe bulevardul Mamaia, a fost transportat la Spitalul Clinic de Urgență Bagdasar-Arseni din Capitală.

Marinarii români de pe nava MAI 1101 au salvat peste 900 de persoane în apele Mării Egee

Nava MAI 1101 a predat ștafeta navei MAI 1104 a Poliției de Frontieră Române care va supraveghea, timp de 4 luni, frontierele Europei din Marea Egee

Rusia a câștigat Campionatul European la volei masculin

Naționala Rusiei a învins reprezentativa Germaniei, ieri, în ultimul act al Campionatului European, scor 3-2.