sîmbătă, 22 septembrie 2018

Arhiva ReporterNTV.ro

Pentru 04.10.2017

Chiar și la DNA 'cadrele se mai rotește, tovarăși' (!?)

O non-știre a înnebunit, aseară, programele posturilor de știri - aceea conform căreia Laura Codruța Kövesi își va da demisia în această săptămână. Adevărată sau nu, mie mi se pare mult mai interesant modul în care anormalitatea a devenit normalitate. Băi, frate, odată suflarea românească vorbea despre un eveniment care, într-o societate democratică normală, ar fi fost un fapt cotidian.

Expoziție de obiecte romane din România și Bulgaria, la Muzeul de Istorie și Arheologie! Constănțenii vor putea vizita replici realizate cu ajutorul unei imprimante 3D
De Andreea Bajdechi 4 octombrie 2017

De la 1 noiembrie, constănțenii vor putea admira o nouă expoziție permanentă la Muzeul de Istorie și Arheologie. Galeria conține replici realizate cu ajutorul unei imprimante 3D ale celor mai valoroase piese din patrimoniul a două muzee, din orașele Constanța și Ruse. Expoziția „Fortificații romane și artefacte antice” este doar o parte a unui amplu proiect realizat de România și Bulgaria.

SCANDAL la o școală din CONSTANȚA! Copii TERORIZAȚI de învățătoare: 'Îi face proști, handicapați'!

„Îi face pe copii proști, handicapați, îi trimite să îi cumpere mâncare și ia masa în fața lor în timpul orelor.” Sunt acuzațiile aduse de părinți unei învățătoare care predă la Școala nr. 37 din Constanța. Exasperați de comportamentul cadrului didactic, mulți dintre ei și-au transferat copiii la alte școli.

Ion Țiriac: Dacă apuc să vorbesc, probabil mă ia DNA-ul!

Ion Țiriac este afectat că nu mai poate organiza turneul de tenis la București, iar azi a fost invitat în Senat, la Comisia Economică, pentru a explica care este situația Arenelor BNR.

Sorin Strutinsky: 'Timp de cinci ani de zile m-au interceptat zi de zi: audio, video, foto, e-mailuri, absolut tot'

Omul de afaceri Sorin Strutinsky a susținut, astăzi, înainte de a fi audiat de Comisia SRI, că a fost interceptat timp de cinci ani, de către „binomul SRI-DNA”, în baza unor madate pe siguranță națională.

PREMIILE NOBEL. Premiile pentru Chimie, adjudecate de J. Dubochet (Elveția), J. Frank (SUA) și R. Henderson (GB)
De Mediafax 4 octombrie 2017

Comitetul Nobel de la Stockholm a anunțat, astăzi, câștigătorii premiului Nobel pentru Chimie 2017: Jacques Dubochet (Elveția), Joachim Frank (USA) și Richard Henderson (Marea Britanie) pentru punerea la punct a cryo-microscopiei electronice, o metodă revoluționară de observare a moleculelor.

Halep a învins-o pentru prima dată în carieră pe Șarapova; românca s-a calificat în sferturi la Beijing!

Simona Halep, cap de serie numărul 2 și locul 2 mondial, s-a calificat, miercuri, în sferturile de finală ale turneului WTA Premier Mandatory de la Beijing (China), după ce a învins-o pe Maria Șarapova, numărul 104 mondial, scor 6-2, 6-2.

Bunica Anei Maria Pătru, de 90 de ani, citată la DNA: 'Nici pe timpul războiului nu a fost așa, mi-au luat copiii din pat să-i aducă aici'

DNA Ploiești mai dă o lovitură. De această dată jenantă pentru instituție, după ce au citat ca martor în dosarul fostei șefe a Autorității Electorale Permanente, pe bunica acesteia de 90 de ani. Deși legea permitea procurorilor ca audierea Nicoliței Simionescu să fie realizată la domiciliul acesteia, anchetatorii nu au putut rata un nou spectacol, și au citat-o la Ploiești. Bătrâna de 90 de ani însoțită de nepoți a venit astăzi în fața procurorilor

Mii de bugetari protestează în București, nemulțumiți de transferul taxelor sociale la angajați

Mii de bugetari participă, astăzi, în Piața Victoriei din București, la mitingul organizat de Cartel Alfa și de Sindicatul Național al Polițiștilor. Oamenii sunt nemulțumiți de transferul taxelor sociale de la angajator la angajat, aceștia susținând că ar urma să le scadă și veniturile.

Administratorul Polaris, Eduard Martin, arestat pentru 30 de zile de judecătorii Tribunalului București

Manevră pe față a procurorilor DNA București. Chiar în ziua în care trebuia să semneze tranzacția judiciară cu primăria Constanța, administratorul companiei de salubrizare Polaris M Holding, Eduard Martin, a fost reținut de procurori. Anchetatorii vor să obțină arestarea sa într-o cauză de presupusă evaziune fiscală, disjunsă dintr-un dosar de acum doi ani. În aceste condiții, este clar interesul procurorilor DNA de a împiedica semnarea acordului dintre Primărie și Polaris, prin care Martin renunța la procesul în care municipalitatea trebuie să-i plătească penalități de 91 milioane de euro!