miercuri, 21 august 2019

Arhiva ReporterNTV.ro

Pentru 04.10.2018

Elena Udrea și Alina Bica, în arest preventiv pentru două luni, anunță șeful biroului Interpol Costa Rica

Elena Udrea și Alina Bica au fost reținute de polițiști în Costa Rica în noaptea de miercuri spre joi, a confirmat Biroul de Presă al IGPR.

CONSTANȚA. Colegiul Pedagogic 'Constantin Brătescu' participă la EUROSCOLA 2018! Flash mob în curtea Colegiului, de Ziua Educației

Vineri, 5 octombrie 2018, ora 12.30 cu ocazia Zilei Educației, membrii echipei Euroscola CNPCB, vă invită să respectăm împreună două dintre cele 17 obiective de dezvoltare durabilă - reducerea inegalităților și dreptul la educație de calitate - prin realizarea unui flash mob în curtea Colegiului la ora 12.30.

Ministrul Mediului: Vrem o nouă TAXĂ AUTO care să nu fie atacată în justiție!

Ministrul Mediului, Grațiela Gavrilescu, a declarat, miercuri, că instituția pe care o conduce pregătește, în colaborare cu alte ministere, o nouă taxă auto, care să nu mai poată fi atacată în instanțe de către români.

REFERENDUM PENTRU FAMILIE. 'Iubirea nu se votează' și 'Copiii referendumului': cum încearcă să boicoteze internauți și unele organizații evenimentul din 6-7 octombrie

Mai multe clipuri video și poze, prin care se solicită boicotul referendumului din 6-7 octombrie, au fost postate pe rețelele de socializare, în ultima perioadă, de către diferite organizații sau asociații. Viral a devenit "Copiii referendumului", apreciat și contestat deopotrivă de internauți.

Momentul în care Elena Udrea a fost reținută pe stradă, în Costa Rica! VIDEO

Elena Udrea și Alina Bica au fost reținute miercuri de autoritățile din Costa Rica, în baza unor mandate Interpol emise la cererea României, potrivit unui anunț al Organismului de Investigații Judiciare din Costa Rica.

Anunț important de la ANAF! Toți românii vor primi decizii de impunere în noiembrie!

După cinci ani în care nu s-a ostenit să calculeze diferențele de impozit pe venit, de CAS și CASS, Fiscul a decis să trimită, luna viitoare, decizii de impunere tuturor românilor cu restanțe. Din ianuarie, doar cei înregistrați în SPV vor ști cât au de dat, scrie adevarul.ro.