marţi, 16 octombrie 2018

Arhiva ReporterNTV.ro

Pentru 04.12.2017

Suntem totemiști

Imaginați-vă un prehominid acum 3.5 milioane de ani. Mic, pipernicit, neajutorat. Se aude un foșnet în ierburi. - O fi vântul, zice. Și era un prădător care tocmai îi închide șansa de a-și transmite prin urmași, genele. Sau e un prădător și fuge... Cu toate că era vântul. O reacție fals pozitivă a celor care au lăsat urmași.

CORECTNEWS: OMERTA SISTEMULUI contra lui Gabriel Sandu!

Tribunalul Ilfov a luat astăzi o decizie privind eliberarea condiționată a fostului ministru al Comunicațiilor Gabriel Sandu, care execută o pedeapsă de 3 ani de detenție în dosarul ”Microsoft”. Tribunalul a admis contestația DNA și a desființat o decizie a Judecătoriei Sectorului 4, care hotărâse pe 1 noiembrie că Gabriel Sandu poate fi eliberat condiționat.

CONSTANȚA. ISU a primit cea mai performantă autospecială pentru pompieri din țară!
De Roxana Glăvan 4 decembrie 2017

De astăzi, militarii Inspectoratului pentru Situații de Urgență au în dotare o mașină dotată cu cameră hiperbară, în care pot fi tratate șapte victime simultan.

CONSTANȚA. Haos în trafic din cauza părinților care-și lasă mașinile la voia întâmplării! 'Stau doar 2 minute, las copilul și plec'
De Andreea Bajdechi 4 decembrie 2017

Stau doar 2 minute, las copilul la școală și plec. Este scuza sub care cei mai mulți șoferi își lasă mașinile parcate la întâmplare, fără să le pese să încurcă sau chiar blochează traficul. Vedem în materialul următor cât de haotic se circulă la orele pranzului în dreptul unor instituții de învătământ din Constanța.

Bărbatul care a pălmuit polițistul din Niculițel a fost reținut! Scandalagiul este fratele taximetristului violat din Tulcea

Polițistul s-a îndepărtat doi pași, a scos pistolul din dotare îndreptându-l spre agresor, apoi a scos din buzunar spray-ul paralizant pe care l-a pulverizat în fața atacatorului care mersese spre el gata să-i aplice o nouă lovitură. Poliția a deschis dosar penal pentru ultraj, care este coordonat de un procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Tulcea.

CONSTANȚA. Mizerie de nedescris și gândaci, în bucătăria unei patiserii! GALERIE FOTO/VIDEO

Mizerie de nedescris și gândaci printre preparate. Asta au găsit comisarii de la Protecția Consumatorului în urma unui control dispus la o patiserie situată în Piața Griviței din municipiul Constanța.

PROGNOZA METEO. Cum va fi vremea în următoarele două săptămâni!

Intervalul de prognoză se va termina cu o masă de aer rece ce va determina o scădere sensibilă a valorilor termice față de intervalul anterior.

Primarul Constanței, Decebal Făgădău, și fostul edil Radu Mazăre sunt cercetați de DNA!

Actualul primar al Constanței, Decebal Făgădău, dar și fostul edil, Radu Mazăre, sunt cercetați într-un nou dosar penal, întocmit de procurorii DNA Constanța. Cei doi sunt acuzați că, alături de alți funcționari publici, ar fi avizat ridicarea unui bloc rezidențial în stațiunea Mamaia. Procurorii i-au pus sub învinuire pentru abuz în serviciu și complicitate la abuz în serviciu.

Guvernul umflă bugetul statului paralel

Filozofia bugetului pe 2018 este diferită de viziunea și angajamentul PSD. Din cel puțin trei puncte de vedere. Al învățământului și sănătății. Al investițiilor în obiective de natură să pună în mișcare morișca economică. Al statului paralel.

ARIPI FRÂNTE la doar 19 ani. O tânără a MURIT în drum spre facultate, după ce un BMW s-a răsturnat!

Șoferul unei mașini marca BMW, care circula dinspre Caransebeș spre Timișoara, în care se aflau încă patru persoane, a pierdut controlul volanului într-un sens giratori și s-a răsturnat în afara părții carosabile.

Un constănțean este marele câștigător la Loto 6 din 49 - unde a fost jucat biletul norocos!

Persoana a câștigat premiul de la categoria I în valoare de 6.372.850,87 lei, la extragerea loto 6 din 49 din 3 decembrie.

SUA și Coreea de Sud desfășoară cel mai mare exercițiu militar comun

Vor participa peste 230 de aeronave militare, printre care și șase avioane de luptă F-22 Raptor.