luni, 10 decembrie 2018

Arhiva ReporterNTV.ro

Pentru 05.01.2018

Săptămâna Financiară: Abuzurile DNA în cazul lui Sorin Strutinsky - documentele care dovedesc cum sunt protejați procurorii DNA de Inspecția Judiciară!

Jurnaliștii de la Săptămâna Financiară relatează despre implicarea fără drept a procurorului șef al DNA, Laura Codruța Kovesi, în dosarul de urmărire penală 964/P/2014, în care este cercetat și Sorin Strutinsky, instrumentat de procurorul Ana Manuela Dana, dosar în care a dispus acte de urmărire penală constând în punerea în aplicare a măsurilor de supraveghere tehnică de către Serviciul Tehnic DNA.

Eliza Samara: 'N-am mai avut liber 12 zile de 22 de ani!'. Campioana europeană a făcut Revelionul în Thailanda

Cea mai bună jucătoare de tenis de masă a României, Eliza Samara, a început pregătirea pentru noul an la Constanța. Campioana europeană a revenit ieri acasă, după ce a petrecut vacanța de Revelion în Thailanda.

Vacanță cu reduceri de până la 40 la sută - oferte tentante în Turcia, Tenerife sau Mauritius!
De Roxana Glăvan 5 ianuarie 2018

Cine visează la vacanță și vrea să beneficieze și de reduceri, acum trebuie să se decidă unde ar vrea să meargă. Sunt oferte tentante în Turcia, Tenerife sau Mauritius, cu reduceri de până la 40 la sută, spun agenții de turism. Cu banii rămași, puteți să petreceți câteva zile de neuitat și în țară. Sunt oferte de nerefuzat pe litoralul românesc, chiar în vârf de sezon, dacă le achiziționați de acum.

NĂVODARI. Hoții de bancomate au încercat să mai dea o lovitură! Indivizii s-au făcut nevăzuți după o urmărire pe străzile din oraș!

Tentativă de furt noaptea trecută la un hypermarket din Năvodari. Doi indivizi au smuls ușile de acces și au legat aparatul pay point cu o frânghie. În acel moment însă au fost surprinși de agenții unei firme de pază. Hoții au reușit să scape după ce au fugit cu un autoturism. Având în vedere metoda pe care infractorii au folosit-o, polițiștii bănuiesc că făptașii ar fi aceiași care în urmă cu două săptămâni au furat 4 aparate din Medgidia, Hârșova și Constanța.

BOBOTEAZĂ 2018. Tradiții și superstiții în Ajun de Bobotează - de ce nu se dă cu împrumut și nu trebuie să ne certăm!

E mare păcat să speli ceva în aceste zile. Se mai spune că fetele care cad pe gheață de Bobotează pot fi sigure că se vor mărita în acel an. Tradiția cere ca de Bobotează să se mănânce piftie și grâu fiert și să se bea vin roșu. Nu care cumva să te cerți cu soțul, căci de asta veți avea parte tot anul!

CONSTANȚA! Copilărie distrusă din cauza unor erori medicale - Darius are nevoie de ajutorul nostru: 'Ajutați-mi copilul să scape de această suferință cruntă'!

În prezent, Darius are 4 ani și 2 luni și catareste doar 9 kg. Nu merge, nu vorbește, nu stă în fund, nu are control asupra capului, nu urmărește cu privirea, are o agitație continuă foarte severă și, cel mai grav, nu poate spune dacă îl doare ceva.

MAI: Zeci de mii de polițiști vor primi salarii mărite datorită unor sporuri! Cine beneficiază de aceste măriri salariale

Ministerul Afacerilor Interne a anunțat că, din februarie, peste 28.000 de polițiști vor beneficia de majorări salariale prin creșterea sporurilor de risc și suprasolicitare neuro-psihică de la 5% la 10%, dar și cei din domeniul arest-transfer vor primi o indemnizație pentru pază și supraveghere.

Simona Marcu este noul președinte al CSM

"Nu orice afirmație din spațiul public trebuie să atragă automat o apărare de independență, ci trebuie să verificăm dacă există o bază factuală și dacă s-a comis realmente o intruziune".

V4 sau V8?

Dar noua solidaritate este întrucâtva sub semnul întrebării. Ce urmăresc statele de la Visegrad în cele două formule? Ce șanse au ele de a-și impune din ce în ce mai energic interesele în fața nucleului dur al Uniunii Europene? Unde este interesul României?

'Ciclonul-bombă' a ajuns în estul Canadei și în Statele Unite. Peste 4.000 de zboruri anulate, 17 persoane au murit!

Furtuna, cunoscută drept un "ciclon-bombă", un termen neoficial pentru ceea ce se numește ciclogeneză explozivă, a început joi și va continua să afecteze estul continentului nord-american și în cursul weekendului.

TRAGEDIE. O fetiță de 11 ani și-a găsit sfârșitul în mașina unchiului său - bărbatul a mințit-o pe mama copilei că fata a fost luată de ambulanță!

Purtătorul de cuvânt al Poliției Buzău, Mihail Drăghiciu, a declarat că accidentul rutier s-a produs pe DN10, în localitatea Sătuc, din cauza vitezei.