miercuri, 21 august 2019

Arhiva ReporterNTV.ro

Pentru 05.04.2017

Viitorul se pregătește pentru un nou meci important, cu Universitatea Craiova - VIDEO

Liga Întâi se joacă la foc automat! Abia întorși de la Giurgiu, fotbaliștii Viitorului se pregătesc pentru un nou meci important, cu Universitatea Craiova. Partida se joacă joi, la Ovidiu, cu începere de la ora 18.00.

Începe play-off-ul în Liga Zimbrilor! Dobrogea Sud vrea victoria la Odorheiu Secuiesc - VIDEO

Dobrogea Sud joacă joi, în deplasare, cu Handbal Club Odorhei, primul meci din play-off-ul Ligii Naționale. Constănțenii vor să câștige în Harghita pentru a face primul pas spre semifinalele campionatului. Se joacă după sistemul cel mai bun în trei partide.

Goana după analize gratuite! Pacienții așteaptă săptămâni întregi pentru a găsi un laborator al cărui plafon nu a fost epuizat - VIDEO

Goana după analize medicale gratuite continuă în Constanța. Cei care trebuie să își facă analize aleargă dintr-un laborator în altul pentru a găsi unul al cărui plafon nu a fost epuizat.

CONSTANȚA. Bătrâni lăsați fără pensii și economii de trei tinere! Ajutați-ne să le găsim - GALERIE FOTO

Trei tinere din Constanța au intrat în casele mai multor bătrâni, sub pretextul că lucrează la o instituție publică, și au reușit să le fure banii și mai multe bunuri.

Polaris M Holding suplimentează numărul de echipaje pentru proiectul 'Curățăm Constanța Noastră'

Pe întreagă durata a lunii aprilie 2017, Polaris M Holding se alătură eforturilor Primăriei Municipiului Constanța, în cadrul campaniei “Curățăm Constanța Noastră”, și suplimentează activitățile zilnice de salubrizare în tot municipiul Constanța.

Primul caz de sinucidere cauzată de jocul 'Balena Albastră' în România! O adolescentă s-a aruncat intenționat de la etajul 9!

Concluzie șocantă trasă de anchetatorii în cazul morții adolescentei Denisa Voilean, fata din Sibiu care a murit după ce a căzut de la etajul 9 al unui bloc. Fata s-ar fi aruncat intenționat de pe bloc în 15 martie, ca să îndeplinească o ultimă sarcină a jocului ’’Balena Albastră’’.

Urmărire cu focuri de armă în Marea Neagră! Un pescador turcesc a intrat intenționat într-o navă a Gărzii de Coastă - GALERIE FOTO

Urmărire cu focuri de armă în apele teritoriale ale României din Marea Neagră! Polițiștii de frontieră constănțeni au identificat un pescador turcesc care bracona în apele românești, motiv pentru care au încercat să îi oprească pe braconierii turci.

Prețurile apartamentelor s-au scumpit! Unde s-au înregistrat cele mai mari creșteri de preț!

Prețurile apartamentelor din marile orașe din România erau mai mari cu 6,5% în primul trimestru din acest an, comparativ cu aceeași perioadă din 2016, în luna martie cea mai mare creștere a prețurilor fiind înregistrată în Iași, arată datele publicate astăzi de portalul imobiliare.ro.

CONSTANȚA. Trei ani de la tragedia din restaurantul Beirut: 'Nu știam că e ultima dimineață în care mai vorbim'

Astăzi se împlinesc trei ani de la cumplitul incendiu de la restaurantul Beirut, din Constanța, în care și-au pierdut viața trei tinere.

SUA vs. România! Constanța, gazdă pentru primul meci amical de baseball dintre cele două țări - VIDEO

Pe 15 aprilie, începând cu ora 11.00, pe stadionul Portul din Constanța, selecționatele României și Americii se întâlnesc, în premieră, în primul meci amical dintre echipa națională de basebasll a României și cea a militarilor americani aflați în România.

Noul document pe care toți șoferii trebuie să îl aibă la ei când îi oprește Poliția Rutieră! Decizia a fost luată de Guvern și este OBLIGATORIE

Conform proiectul elaborat de Ministerul Mediului privind înlocuirea timbrului de mediu, obținut în exclusivitate de Mediafax, autoritățile propun introducerea a șase abțibilduri colorate, care să facă distincția între autoturisme în funcție de nivelul de poluare al acestora.

Trotuarul senzorial, un proiect unic în România destinat copiilor speciali, a fost inaugurat la Constanța - GALERIE FOTO

Adrian Gemănaru, psihologul român nominalizat, anii trecuți, la World Autism Festival, a elaborat un nou proiect destinat copiilor cu nevoi speciale din Constanța.