luni, 21 ianuarie 2019

Arhiva ReporterNTV.ro

Pentru 05.04.2018

Dovada simbiozei SRI-DNA

Săptămâna Patimilor nu s-a încheiat. Vor urma și altele. Statul paralel va fi călcat cu trenul. Ceea ce veți afla și veți vedea sunt probe furnizate de maiorul SRI Daniel Florea. Care astăzi trage ponoasele pentru că, în urmă cu mai mulți ani, înțelegând că se încalcă legea, a încercat să împiedice mizeria.

Taberele de vară SRI și traseul secretelor de stat

Acum, lucrurile s-au schimbat. Conținutul protocolului încheiat între Serviciul Român de Informații și Parchetul General, în ambele sale versiuni – fiindcă există unele diferențe între documentele aflate în arhiva celor două instituții – se referă la modul în care urmează să lucreze, să colaboreze sau, cum spune doamna Kovesi, să conlucreze sau, cum spun eu, să fuzioneze procurorii cu ofițerii SRI.

CONSTANȚA. Patiserie, bombă alimentară - OPC a găsit produse periculoase pentru consumatori: 'Au impresia că achiziționează cozonaci proaspeți'! GALERIE FOTO/VIDEO

„Este de reținut că majoritatea consumatorilor trăiesc cu impresia că achiziționează cozonaci proaspeți, dar aceștia sunt făcuți din tot felul de mix-uri de făine, nuci care sunt la rândul său făcute din semințe de grâu și toate lucrurile îmbracă forma unei prestări de servicii de practici comerciale înșelătoare”, a declarat Horia Constantinescu, din cadrul CJPC.

CFR anulează zeci de trenuri în perioada Sărbătorilor Pascale!

De Paște (7-9 aprilie) vor fi anulate 70 de trenuri InterRegio și 17 Regio.

Gafă de proporții la Ministerul de Interne! Au fost anunțate măsuri ce vor fi luate de Crăciun, în loc de Paște: 'Sărbătoarea Nașterii Domnului, în liniște și siguranță'

Centrul de Informare și Relații Publice al Poliției Române a transmis, joi, un comunicat de presă în care a anunțat efectivele și măsurile ce vor fi luate în perioada următoare, titlul comunicatului fiind "Sărbătoarea Nașterii Domnului, în liniște și siguranță".

JOIA MARE: Tradiții și obiceiuri! Ce nu ai voie să faci în această zi

Joia Mare este ziua dedicată copturilor pascale și înroșirii ouălor, simbol al Sărbătorii Sfintelor Paști. Străbunii credeau că ouăle înroșite în această zi nu se strică niciodată.

TRAGEDIE. 9 persoane au murit după ce un microbuz a căzut în apă!

Potrivit acestuia, corpurile neînsuflețite ale celor doi bărbați dispăruți au fost recuperate, în jurul orei 9,00, de echipajele de căutare cu barca, ele fiind găsite cu ajutorul căngilor, numărul morților în accidentul rutier care a avut loc la Viișoara ridicându-se la nouă.