luni, 26 august 2019

Arhiva ReporterNTV.ro

Pentru 05.05.2017

Scandal la o școală din Constanța! Un elev de clasa a doua îi terorizează pe colegi și pe părinți - VIDEO

Este scandal la o școală din Constanța! Mai mulți părinți s-au revoltat după ce copiii lor de 8 ani au ajuns acasă bătuți de un coleg de clasă. Bunica băiețelului spune că micuțul suferă de deficit de atenție, iar cadrele didactice nu-și dau interesul pentru a-l integra în colectivitate.

Trei constănțeni vor escalada muntele Everest la sfârșitul acestei luni - VIDEO

De la țărmul Mării Negre, în Himalaya! Trei constănțeni vor pleca la sfârșitul acestei luni în Nepal, pentru a-și testa limitele la peste 5000 de metri altitudine, în tabăra de bază a Muntelui Everest.

Guvernul ia în calcul prelungirea înghețării tarifelor RCA cu încă trei luni

Executivul ia în calcul prelungirea plafonării tarifelor RCA cu încă trei luni, au declarat, vineri, surse guvernamentale. Plafonarea asigurărilor de răspundere civilă auto ar putea fi discutată chiar în ședința de guvern din această după-amiază.

CONSTANȚA. Tânărul care și-a pus copilul de un an la volanul mașinii a fost identificat și s-a ales cu dosar penal - VIDEO

Imagini incredibile cu un bebeluș la volanul unui bolid pe bulevardul din Mamaia. Tatăl micuței de doar 1 an și-a lăsat copilul să tragă de volan după ce l-a pus în brațe pe scaunul șoferului.

Simona Halep a câștigat turneul demonstrativ Tie Break Tens

Simona Halep a câștigat, joi seara, turneul demonstrativ Tie Break Tens, desfășurat la Madrid doar cu meciuri de tie break până la zece puncte.