joi, 18 iulie 2019

Arhiva ReporterNTV.ro

Pentru 05.06.2018

Momente de groază pentru o familie din Mangalia. Fiica lor a dispărut

Indiciile din jurul dispariției tinerei de 26 de ani i-a făcut pe cei apropiații săi să se gândească la o tragedie.

Elena Udrea, CONDAMNATĂ la 6 ani de închisoare, Rudel Obreja, la 5 ani. Decizie definitivă în dosarul Gala Bute

Magistrații Înaltei Curți de Casație și Justiție (ÎCCJ) au decis, marți, să mențină pedeapsa primită de Elena Udrea în primă instanță și să o condamne definitiv pe Elena Udrea, aflată în prezent în Costa Rica, la 6 ani de închisoare cu executare în dosarul "Gala Bute".

CONSTANȚA. Control OPC la magazine Mega Image! Somon fără somon, promoții ÎNȘELĂTOARE, mâncare preparată fără autorizație! GALERIE FOTO/VIDEO

În plus, condițiile de depozitare nu au fost respectate, iar unele prețuri erau diferite la casă față de cele afișate la raft.

INCREDIBIL. Un turist scos din valurile mării cere daune de 40.000 de euro salvatorilor: 'Susținea că și-a plătit concediul și nu-l interesează nimic'

În tot acest timp, pe plajă, un echipaj SMURD resuscita un bărbat scos din valuri, care ulterior a murit, iar salvamarii căutau un copil dispărut, pe care apa l-a scos a doua zi la mal mort.

Scandal pe transferurile de bani ale românilor - statul ar putea confisca banii trimiși de românii din diaspora, dacă nu sunt justificați cu acte!

Proiectul nu a fost anunțat de Guvern înaintea ședinței de joi, dar apare în lista proiectelor aprobate.

PROGNOZA METEO 5-17 IUNIE! Meteorologii anunță caniculă și furtuni - cum va fi vremea în următoarele două săptămâni, în fiecare regiune a țării!

Meteorologii au emis prognoza meteo pentru perioada 5-17 iunie, fiind așteptate temperaturi de peste 30 de grade în toată țară, însă instabilitatea atmosferică va aduce la apariția de furtuni cu ploi torențiale.

Astăzi este Ziua Învățătorului: Elevii vor merge la școală, însă nu vor face cursuri

Ziua Învățătorului este sărbătorită în fiecare an pe 5 iunie. Data de 5 iunie reprezintă și ziua nașterii lui Gheorghe Lazăr, cel considerat fondatorul învățământului românesc.