luni, 18 iunie 2018

Arhiva ReporterNTV.ro

Pentru 05.07.2017

Lotul național de haltere al României se află în pregătire la Constanța!

Lotul național olimpic de haltere al României se află în aceste zile la Constanța. Timp de două săptămâni, sportivii vor îmbina antrenamentele dure cu plaja și cu soarele de la malul Mării Negre.

La Mamaia cu cortul! Cât plătesc turiștii care vor să-și petreacă vacanța în campingurile de pe litoral!

Turiștii dornici de libertate s-au instalat în campingurile de pe litoral. Cheltuiesc mai puțin decât la un hotel și, în plus, au parte de condiții decente. Pentru mulți dintre ei a fost suficient să vină o dată cu cortul la mare pentru a se îndrăgosti iremediabil de beneficiile cazării în aer liber.

NOUL GUVERN. Au apărut deja primele contre între Liviu Dragnea și premierul Mihai Tudose!

Nu a trecut nici măcar o săptămână de la instalarea noului Guvern că au și apărut primele semne ale unui potențial scandal între Liviu Dragnea și premierul Mihai Tudose. Surse politice spun că cei doi nu au căzut de acord în ceea ce privește aplicarea programului de guvernare. Dacă Dragnea vrea să ca programul să fie respectat la virgulă, Tudose dorește o abordare mai lejeră.

CONSTANȚA. Zeci de magazine din City Park Mall au reduceri de până la 70% - vezi aici LISTA!

Zeci de magazine din City Park Mall au reduceri ce ajung și până la 70 la sută. Mai mult, sâmbătă, 8 iulie, Antonia va fi prezentă pentru a susține un concert incendiar.

NOUA LEGE RCA. Cei care vor suspenda contractul RCA vor preda și plăcuțele de înmatriculare

Dacă vor alege să suspende contractul de RCA pe perioada cât e suspendat dreptul de circulație al mașinii sau cât e imobilizată, șoferii vor trebui să predea și plăcuțele de înmatriculare, după cum prevede noul cadru legal al asigurărilor pentru răspundere civilă auto (RCA).

CONSTANȚA. Digul de larg al Portului Constanța, ÎNCHIS doar pentru autoturisme!

Digul de larg al Portului Constanța a fost închis vineri, când o mașină a firmei de pază a CNAPMC a fost postată ca baraj de-a latul construcției ce are o lungime de aproape 6 kilometri. Constănțenii nu au prins de veste decât sâmbătă dimineață, când au fost întorși din drum.

CONSTANȚA. O nouă specie descoperită la o terasă din Centrul Vechi, 'gândacul de frigider'! Localul a fost ÎNCHIS de autorități!

O nouă specie, botezată din lipsă de inspirație și timp drept “Gândacul de frigider” a fost descoperită astăzi de OPC Constanța, în timpul unui control. Departe de a se bucura că au devenit biologi de ocazie, inspectorii s-au arătat revoltați că insectele, cu pui cu tot, mișunau printre alimentele depozitate spre a fi servite ulterior oamenilor, la o terasă din centrul vechi al Constanței. Mai mult, au dispus închiderea terasei până când specia, adaptată la temperaturi negative, va fi stârpită cu desăvârșire.

O femeie i-a făcut un piercing bebelușului său de câteva luni: 'Eu am făcut-o, eu am drepturi asupra ei'!

Revoltă pe Facebook după ce o mămică a publicat o poză în care se laudă că i-a făcut un piercing în obraz fetiței sale de câteva luni.

Șefa DNA Laura Codruța Kovesi vrea o sentință, încă 10 ani la locul de muncă

Înregistrările scandaloase date publicității din interiorul DNA au demonstrat fără putere de tăgadă faptul că respectivul „organ” al statului, sub conducerea Laurei Codruța Kovesi, nu urmărește “facerea” justiției, în spiritul și litera legii, așa cum îi este menirea în orice stat democratic ci, mai degrabă, obiectivele sale sunt satisfacerea unui anumit public, cu anumite simpatii politice sau executarea unor ordine venite din alte sfere de interes.

DECIZIE DEFINITIVĂ în cazul lui Dănuț Căpățână, fostul manager al Spitalului Constanța: 6 ani și 8 luni de ÎNCHISOARE!

Fostul manager al Spitalui Județean Constanța a fost condamnat astăzi definitiv la șase ani și opt luni de închisoare, după ce, în prima instanță, fusese condamnat la 13 ani și patru luni de închisoare.

REPORTER SPECIAL. Adrian Chereji, directorul de marketing al Neversea, vine la Neptun TV cu ultimele informații despre festival!

În această seară la Neptun TV, cu începere de la ora 20.25, la Reporter Special alături de Robert Nenciu va fi prezent directorul de marketing al Neversea, Adrian Chereji.

Ești în căutarea unui loc de muncă? Polaris angajează șoferi - cursuri gratuite pentru obținerea permisului de conducere!

Persoanele interesate sa urmeze cursurile scolii de soferi, pentru categoriile /subcategoriile B si C vor beneficia de gratuitate si de un loc de munca asigurat de Polaris M Holding, acestia urmand sa fie angajati pe postul de conducator auto.

BACALAUREAT 2017. Cine sunt elevii de 10 ai Constanței!

Astăzi au fost afișate rezultatele la examenul de bacalaureat. Constanța se poate mândri cu patru medii de 10, 4 elevi care au reușit prin muncă și dedicație să acumuleze nota maximă. Emoțiile au fost mari atît pentru elevi, cât și pentru părinții acestora, dar rezultatul final i-a făcut pe toți să uite de perioada stresantă de dinainte de examen și să se mândrească de copiii lor.

Dragnea: Kovesi nu are motiv să refuze discuția în comisie. Am înțeles că nu are nimic de ascuns

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, astăzi, că procurorul șef al DNA, Laura Codruța Kovesi, nu are și nu a avut niciun motiv să refuze o discuție în comisia de anchetă privind alegerile din 2009, "atâta timp cât nu are nimic de ascuns".

BACALAUREAT 2017. Au fost afișate notele la bacalaureat - vezi HARTA REZULTATELOR pe fiecare județ! 4 elevi de nota 10 la Constanța

Ministerul Educației Naționale a afișat astăzi notele la probele examenului de Bacalaureat, sesiunea iunie-iulie 2017.

TRAGEDIE PE LITORAL. Fetița înecată în mare, la Eforie Nord, a fost găsită după o săptămână de căutări! Numărul morților a ajuns la 7

Trupul fetiței de 11 ani care a s-a înecat săptămâna trecută în stațiunea Eforie Nord a fost găsit astăzi, în zona Belona.