duminică, 22 iulie 2018

Arhiva ReporterNTV.ro

Pentru 05.08.2017

Alertă de distracție în Eforie: pirații au luat cu asalt stațiunea, la bordul unei corăbii de luptă!
De Andreea Bajdechi 5 august 2017

Alertă de distracție în Eforie! Pirații au invadat stațiunea și nu oricum, ci la bordul unei corăbii pregătite de luptă, amenajate, ce-i drept, pe un car alegoric. Miile de turiști s-au îngrămădit pentru o fotografie de colecție de la mare, pentru ca mai apoi să însoțească alaiul de petrecăreți prin toată stațiunea.

Cele mai frumoase peșteri ale sihaștrilor din județul Constanța! Unde se găsesc unele dintre cele mai frumoase locuri de vizitat din Dobrogea

Dobrogea este tărâmul sihaștrilor creștini care au propăvăduit învățătura lui Iisus Hristos, încă de la începuturi. Semnele trecerii lor pe aici, pe pământul dintre Dunăre și Marea Neagră, sunt dăltuite în stâncile unde și-au găsit adăpost.

SCENE INCREDIBILE ÎNTR-UN CIMITIR! Cuplu surprins în timp ce făcea sex pe un mormânt!

Scene incredibile surprinse la Lugoj. Fără pic de rușine față de trecători sau respect față de cei decedați, un cuplu a făcut sex chiar pe un mormânt.

ACCIDENT CUMPLIT! Un TIR s-a răsturnat - conducătorul auto s-a salvat! Celălalt șofer, aflat în dreapta, A MURIT! GALERIE FOTO

Pasagerul din dreapta a unui TIR a murit după ce autotrenul în care se afla s-a răsturnat în afara părții carosabile. Potrivit primelor informații, șoferul a reușit să iasă din cabină, având leziuni ușoare, însă celălalt a rămas încarcerat, inconștient. Tragedia s-a produs în județul Argeș.

TRAGEDIE la Costinești! Un turist A MURIT după ce a intrat cu skijet-ul într-un ansamblu de plase pescărești!

Un bărbat în vârstă de 41 de ani a murit, sâmbătă, după ce a fost lovit, în timp ce se sacălda, de un skijet, la Costinești.

O nouă avertizare meteo! Codul roșu de caniculă, prelungit în două județe - restul țării, sub cod portocaliu și cod galben!

Meteorologii au prelungit, astăzi, avertizarea Cod roșu de caniculă, dar au restrâns zona în care aceasta va fi valabilă, respectiv în județele Dolj și Mehedinți, pe durata zilei de duminică.

VIRAL. Un român despre cei care se întorc în țară în august 'cu talente, aer superior și greață de România': 'Comme si dici la voi... ospătar, due porții de mititei'!

Un român stabilit în Londra a ajuns o mică vedetă pe rețelele de socializare datorită postărilor lui amuzante. Dinu Șovea a lansat un atac destul de dur la adresa românilor din străinătate care se întorc în august în țără cu “talente, aer superior și greață de România”.

APEL UMANITAR! O tânără de 26 de ani a murit în ziua în care urma să-și boteze gemenii: 'Oameni buni, vă implor, ajutați-mă să îmi aduc soția acasă'

La numai 26 de ani, atunci când era mai fericită și mai împlinită ca niciodată, a primit vestea tristă că are cancer de ficat. Timp de jumătate de an a luptat cu boala, dar totul a fost în zadar, la data de 3 august Doina Ipati s-a stins din viață. Soțul acesteia a rămas singur cu doi copii și apelează la ajutorul oamenilor cu inimă mare pentru a aduce corpul neînsuflețit al soției acasă.