vineri, 22 martie 2019

Arhiva ReporterNTV.ro

Pentru 05.10.2017

DOCUMENT. Scandalul de la Înalta Curte cu Mălin Bot se lasă cu MĂRTURII ȘOCANTE la Poliție!

Cezar Cătălin Marin a susținut totodată că, după ce a făcut această precizare în fața politiștilor, Mălin Bot a renunțat să mai depună plângere împotriva sa.

Investiții de peste un miliard de euro! Portul Constanța aduce Europa pe 'Drumul Mătăsii'!

Investiții de peste un miliard de euro pentru dezvoltarea Portului Constanța, în următorii ani. Anunțul a fost făcut de ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, prezent la summitul „Drumul Mătăsii“, organizat în premieră în Portul Constanța.

Stela Popescu, pe scena Casei de Cultură din Constanța!
De Ştefania Uţă 5 octombrie 2017

Un nou spectacol pe scena Casei de Cultură din Constanța! Piesa de teatru: „Domnul Goe și ai lui”, o producție a Teatrului Stela Popescu, a fost lansată astăzi la malul mării. Piesa este o interpretare vie și palpitantă a schițelor lui Caragiale, o producție care îmbină comicul de situație cu neprevăzutul, dedicată deopotrivă celor mari și celor mici.

Comisarii OPC, îngroziți de imaginile de la 'Adăpostul groazei', din Ovidiu - amendă de 10.000 de lei!
De Andreea Bajdechi si Raluca Butan 5 octombrie 2017

Adăpostul de câini de la Ovidiu, din nou în centrul unui scandal. De această dată, cei care au scos la lumină neregulile de acolo sunt comisarii Oficiului pentru Protecția Consumatorilor. Ajunși în control la adăpostul groazei, cum l-au numit activiștii pentru drepturile animalelor, comisarii au găsit lacătul pe ușă în timpul programului de vizită, adoptatori ținuți la poartă, animale în mizerie, fără un castron cu apă și angajați recalcitranți. Peste toate acestea, nici urmă de vreo evidență a vaccinării și deparazitării câinilor, servicii plătite cu bani grei de primării. 10 mii de lei au dat amendă comisarii OPC, care au sesizat totodată, Direcția Sanitar Veterinară Constanța, instituție acuzată în repetate rânduri de iubitorii de animale că închide ochii la neregulile de la Ovidiu.

După aproape un an în care au dormit printre șobolani și gândaci, marinarii de pe nava reținută în Portul Constanța au plecat acasă!

După aproape un an în care au dormit printre șobolani și gândaci, marinarii de pe nava Geo Star au plecat acasă, cu ajutorul autorităților române. Cei 9 membri ai echipajului au fost abandonați de armator în luna ianuarie, la scurt timp după ce autoritățile române au reținut vasul în Portul Agigea din cauza deficiențelor. Stresul a dus la pierderea comandantului care a murit la bordul navei, în urma unui infarct.

CONTROL LA DNA. Procurorii Laura Kovesi, Marius Bulancea, Gabriela Popa și judecătoarea Dana Titian, cercetați pentru grave abateri disciplinare!

Potrivit luju.ro, în urma controlului dispus de ministrul Justiției, Tudorel Toader, la DNA, au fost depistate nereguli în urma cărora au fost băgați în anchetă disciplinară trei procurori cu funcții de conducere și un judecător detașat la DNA. Aceștia fac obiectul a cinci sesizări din oficiu care vizează comiterea unor abateri disciplinare deosebit de grav.

Handicap de bun simț! Cum și-a parcat bolidul de lux un șmecher de Constanța, iubitor de arme și teancuri de bani!

Mândru de viața sa extravagantă, bărbatul se laudă pe pagina sa de Facebook cu pasiunile sale: armele și banii. Acesta a postat mai multe poze cu un pistol sau cu teancuri de bani.

Colectează separat! Prin reciclare, deșeurile nu se pierd, se transformă!

Colectează separat! Prin reciclare, deșeurile nu se pierd, se transformă!

Premiul Nobel 2017 pentru Literatură a fost atribuit scriitorului britanic Kazuo Ishiguro

Comitetul Nobel de la Stockholm a anunțat, azi, că scriitorul britanic Kazuo Ishiguro, născut la Nagasaki (Japonia) este câștigătorul Premiului Nobel pentru Literatură din acest an.

14 cetățeni irakieni care au încercat să intre ilegal în România, ajutați de călăuze bulgare, prinși la graniță - IMAGINI

Paisprezece cetățeni irakieni au fost opriți de polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă în timp ce încercau să intre ilegal în România, ajutați de cinci călăuze din Bulgaria.

CONSTANȚA. Preotul beat care a produs un accident grav pe bulevardul 1 Mai, condamnat... cu suspendare!
De Cătălin Huţu 5 octombrie 2017

„Chiar și eu mă întreb ce caut în mașina Poliției. Sunt în mașina Poliției, că așa a vrut ea...adică mașina Poliției”. O dilemă ușor de înțeles dacă luăm în calcul că cel care filosofa astfel, încătușat, unde altundeva decât în ...mașina Poliției, își lua inspirația pentru replicile hilare din aburii lui Bachus. Deși este preot, deși căzuse în păcatul ce se găsește pe fundul paharului, în 2013 s-a urcat la volan, iar Necuratul i-a scos în cale 3 mașini parcate pe care le-a lovit în lanț. Protagonistul interviului, demn de un sitcom, pe care îl veți vedea imediat, a fost condamnat de judecătorii pământeni la închisoare cu suspendare.

VIDEO. Percheziții în Constanța și alte județe - mai mulți operatori economici, bănuiți de evaziune fiscală!

În această dimineață, polițiștii Direcției de Investigare a Criminalității Economice a Poliției Române, sub coordonarea procurorilor din Parchetul de lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, efectuează 53 de percheziții în București și în 22 de județe, într-un dosar de evaziune fiscală cu un prejudiciu de aproximativ 29 de milioane de euro.

Protest național al personalului de pe ambulanțe - constănțenii vor fi prezenți la mitingul din București

Federația Națională Sindicală Ambulanța din România, cu sprijinul organizațiilor sindicale membre din serviciile de ambulanță, declanșează astăzi, începând cu ora 8.00, acțiunile de protest, pe o perioadă nedeterminată.