luni, 24 septembrie 2018

Arhiva ReporterNTV.ro

Pentru 05.11.2017

CRIZA DIN CATALONIA! Fostul premier Carles Puigdemont și alți foști patru miniștri ai Guvernului Cataloniei s-au predat poliției din Bruxelles

Carles Puigdemont, liderul catalan, și alți foști patru miniștri ai Guvernului regiunii Catalonia s-au predat azi poliției belgiene, informează The Independent.

ACCIDENTUL DE PE SOVEJA! În timp ce era căutat de Poliție, șoferul BMW-ului posta poze cu soția în sânii goi și încerca să dea de urma AMANTULUI!

În timp ce bărbatul o acuză de infidelitate, soția a postat pe pagina sa imagini cu capul plin de sânge. Femeia își acuză soțul de violență domestică.

Anunț de la ministrul de Interne! Eliminarea condiției de înălțime, menținută și pentru viitoarele concursuri la Academia de Poliție și școlile de agenți și subofițeri!

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, anunță că eliminarea condiției de înălțime va fi menținută și pentru viitoarele concursuri din sursă externă și pentru cele din anul 2018 la Academia de Poliție și școlile de agenți și subofițeri.

BLACK FRIDAY 2017. Când se dă STARTUL REDUCERILOR în România!

Site-urile magazinelor online nu se mai blochează atât de ușor ca în primii ani de Black Friday, suspiciunile prețurilor majorate înaintea reducerilor sunt mai mici, iar livrarea produselor este mai rapidă.