marţi, 23 octombrie 2018

Arhiva ReporterNTV.ro

Pentru 05.12.2017

Dobrogea Sud a învins Steaua. Urmează debutul în Cupa României

Handbal Club Dobrogea Sud a învins Steaua București în derby-ul etapei a 13-a din Liga Națională. Constănțenii s-au impus cu scorul de 24-19 după un meci pe care l-au controlat în totalitate. Miercuri, de la ora 18.00, echipa antrenată de Sandu Iacob joacă optimile Cupei României cu Politehnica Iași.

CONSTANȚA. Vine Moș Nicolae - Darius și-a lustruit ghetuțele și așteaptă cadourile!
De Roxana Glăvan 5 decembrie 2017

Este unul dintre personajele misterioase ale copilăriei noastre, pe care îl așteptăm cu drag în fiecare an. Copiii din toată lumea și-au pregătit ghetuțele în așteptarea lui Moș Nicolae. Se spune că la noapte va veni la geamuri, va vedea copiii care dorm și dacă au fost cuminți, le va lăsa în bocancii lustruiți dulciuri și alte daruri. Dorințele micuților sunt nesfârșite, așa că mulți părinți i-au dat, astăzi, o mână de ajutor lui Moș Nicolae, în căutarea cadoului perfect.

CONSTANȚA. S-au aprins luminițele de sărbători!

Ornamentele montate de Primăria Constanța vor fi prezente până la mijlocul lunii decembrie și pe străzile secundare.

CONSTANȚA. Semafoare pentru 'atleți' - pietoni obligați să alerge pe trecere!
De Roxana Glăvan 5 decembrie 2017

Există câteva semafoare în Constanța, unde orice pieton care dorește să traverseze strada trebuie să se transforme într-un bun atlet. Și spunem asta pentru că la unele semafoare din oraș, pietonii au la dispoziție doar câteva secunde să traverseze. Copiii, bătrânii și persoanele cu dizabilități nu au nicio șansă să apuce să treacă la timp pe celălalt trotuar și își pun zilnic viața în pericol.

Regele Mihai, regretat de constănțeni!
De Andreea Bajdechi 5 decembrie 2017

„Majestate nu pleca, România-i țara ta!” Cu astfel de scandări a fost întâmpinat Regele Mihai la Constanța, în urmă cu aproape 20 de ani. Regele Mihai și Regina Ana au vizitat orașul de la malul mării ultima dată în anul 1998.

CONSTANȚA. Teribilist, pericol public: 'Am Audi A4 și când apăs accelerația mă cam doare-n p... de toată lumea' VIDEO

În filmulețele postate de acesta, se poate observa cum tânărul atinge aproape 200 de km/h pe un drum național. Tânărul nu se oprește aici și arată că poate depăși 270 km/h atunci când se află pe autostradă.

DRAMĂ. Cătălina și-a găsit sfârșitul în mașina prietenei sale vitezomane, la câteva zile după ziua de naștere! GALERIE FOTO

Mașina circula cu viteză, iar într-o curbă, a derapat pe șoseaua umedă, a ajuns pe contrasens, s-a sucit, apoi a fost izbită în plin de un Volkswagen Bora condus de un lucrător în construcții.

Cine este interlopul care a lovit cu sabia în cap un polițist și l-a băgat în comă. Bărbatul a mai fost arestat și vara trecută!

Conform Inspectoratul de Poliție Suceava, unul dintre suspecți a refuzat să deschidă ușa în timpul perchezițiilor, iar polițiștii au intrat în forță.

Regele Mihai I a încetat din viață! Trupul acestuia va fi adus în România pe 13 decembrie - trei zile de doliu național!

Regele Mihai I s-a stins din viață la vârsta de 96 de ani, astăzi, la ora 13.00, la locuința sa din Aubonne (Elveția). În urmă cu un an, fostul suveran a fost diagnosticat cu o boală incurabilă, leucemie cronică, și tot atunci a anunțat că se retrage din viața publică.

Ciroza hepatică alcoolică - cauza reală și oficială a decesului ieromonahului Calinic Hrib

Urmare a unui material video difuzat la "Kanal D", în care starețul Mânăstirii "Peștera Sf. Ap. Andrei”, Cosma Mitu, este acuzat că a provocat decesul ieromonahului Calinic Hrib, Arhiepiscopia Tomisului face precizări.

Gabriel Sandu a fost pedepsit exemplar

Faimosul ”culoar” a funcționat. Culoarul din Justiție. Așa cum l-a denumit Daniel Dragomir, unul dintre foștii șefi ai SRI. Spre deosebire de generalul Dumitru Dumbravă, care i-a spus ”câmp tactic”.

SĂRBĂTOARE MARE la români: Sfântul NICOLAE - tradiții și obiceiuri. Ce nu trebuie să faci în această zi!

În fiecare an, în noaptea de 5 spre 6 decembrie, copiii știu că trebuie ca ghetuțele sau cizmulițele lor să fie lustruite, deoarece Moș Nicolae va veni pe la ei să le aducă daruri celor cuminți.