luni, 23 aprilie 2018

Arhiva ReporterNTV.ro

Pentru 06.01.2017

ATAC armat la un aeroport din Florida! Cinci oameni au fost uciși și alți nouă au fost răniți

Cinci oameni au murit și alți nouă au fost răniți într-un atac armat comis aseară pe un aeroport din Florida.

Academia Farul anunță înființarea unei echipe de seniori

Juniorii Academiei Farul s-au făcut mari! Automat, aspirațiile lor au crescut și ele iar următorul obiectiv este pasul în fotbalul mare. Iar pentru asta au nevoie de o echipă la care să evolueze.

Handbaliștii tricolori spun adio Mondialului U21! România - Danemarca 15-26!

Handbaliștii tricolori au suferit un eșec usturător la Pitești, în primul meci de calificare la Campionatul Mondial de tineret, scor 15-26 cu Danemarca!

Guvernul a aprobat salariul de bază minim brut de 1450 de lei

Executivul a aprobat astăzi majorarea salariului de bază minim brut pe țară garantat în plată la 1.450 lei lunar, începând cu data de 1 februarie.

Vacanța elevilor s-ar putea prelungi! Cursurile sunt în pericol de suspendare din cauza viscolului

Elevii s-ar putea bucura de zile în plus de vacanță dacă situația drumurilor afectate de viscol nu se îmbunătățește până luni, când este programată reluarea cursurilor.

Video incredibil ! Pe cod roșu de viscol, un constănțean a intrat în mare, pentru o bălăceală

În timp ce toți constănțenii sunt rugați să stea în case până la expirarea codului roșu de viscol, constănțeanul Paul Dicu, un cunoscut maratonist, a decis să facă o baie în apa înghețată a mării.

Utilajele Polaris acționează pentru înlăturarea zăpezii și combaterea poleiului în municipiul Constanța

Comandamentul de iarnă din cadrul companiei Polaris M Holding acționează cu utilaje și forță umană pentru înlăturarea zăpezii și combaterea poleiului pe străzile municipiului Constanța.

Situație dramatică în urma viscolului. Peste 180 de localități din patru județe au rămas fără energie electrică, izolate

În județul Constanța 95 de localități nu au energie electrică, total sau parțial, în Tulcea 11 localități, în Călărași 64 iar în Ialomița 18, echipele companiei fiind în teren pentru remedierea problemelor.

Raport: Serviciile secrete și DNA subminează independeța justiției în România

Politicienii români sunt angajați în reglări de conturi politice și grave încălcări ale drepturilor omului care sunt mascate drept eforturi anticorupție, potrivit unui comunicat de presă al think-tank-ului britanic The Henry Jackson Society, care a dat publicității un raport pe tema luptei anticorupție din România.

UPDATE. CODUL PORTOCALIU de viscol a fost prelungit pentru județul Constanța

Meteorologii au emis o avertizare nowcasting de Cod Portocaliu de viscol la ora 23.00 pentru județul Constața.

Sud-estul României este PARALIZAT de viscolul puternic! Situația drumurilor naționale și județene la această oră

Bucureștiul și 11 județe sunt de la ora 02.00 până la ora 18.00, sub avertizare cod portocaliu de viscol, iar alte 15 județe din estul, sudul și centrul țării au fost atenționate cu cod galben de ninsori viscolite, valabil de joi seară până în această seară.

UPDATE - Situația drumurilor din județul Constanța afectate de viscol. Autostrada A2 a fost deschisă - FOTO/VIDEO

Cea mai mare parte din drumurile afectate de ninsoare a fost redeschisă. Atăzi la ora 08.00 mai existau doar câteva sectoare de drum impracticabile.