vineri, 22 martie 2019

Arhiva ReporterNTV.ro

Pentru 06.03.2018

Mega atac la siguranța națională

Obiectivul jafului preconizat înseamnă în cifre nu mai puțin de 84 de miliarde de metri cubi de gaze naturale. Este vorba de întreg perimetrul denumit Neptun Deep de pe platforma continentală a Mării Negre. O uriașă bogăție naturală. Conform Constituției, resursele sunt proprietatea publică a statului. În realitate, tocmai sunt pe cale să fie în totalitate cedate unor concerne private cu capital străin. Sub acest aspect, atacul la siguranța națională este maxim.

Izmeneala Coldea-Maior-Dragnea

Primul și cel mai recent numitor comun al celor trei personaje este că fiecare, în felul lui, se izmenește în raport cu prezența și prestația sa în fața Comisiei de control a activității Serviciului Român de Informații. George Maior vine la Comisie doar când aterizează în România și atunci spune jumătăți de adevăruri și minciuni integrale. Florian Coldea ba vine, ba e răcit, ba revine, dar tot nu ajunge să dea piept cu parlamentarii. Iar Liviu Dragnea se cere insistent de trei luni la Comisie, în timp ce subordonatul său, Claudiu Manda, îl tot amână. Frustrare mare din toate direcțiile.

Cum poate deveni Constanța principala atracție turistică a României - o sală polivalentă, un stadion și cât mai multe evenimente care să atragă turiștii!

O sala polivalentă, un stadion de dimensiuni mari, personal calificat și cât mai multe evenimente în toată perioada anului sunt câteva din obiectivele prevăzute în Strategia de Dezvoltare și Promovare a Turismului în municipiul Constanța.

JUDEȚUL CONSTANȚA. 13 persoane care încercau să treaca fraudulos granița, ascunse într-un microbuz, descoperite la Negru Vodă FOTO

Cei în cauză, împreună șoferii, cetățeni moldoveni, au fost preluați de către polițiștii de frontieră bulgari pentru continuarea cercetărilor și dispunerea măsurilor legale ce se impun.