vineri, 19 iulie 2019

Arhiva ReporterNTV.ro

Pentru 06.05.2019

O nouă stea a tenisului vine tot de la Constanța - Sebastian este fiul unui fost tenisman și a devenit dublu campion!

O nouă stea a tenisului se ridică de la Constanța, din comunitatea căreia îi aparține Simona Halep. Puștiul care a devenit recent dublu campion este fiul unui fost jucător de tenis.

ALERTĂ METEO de ultimă oră!Coduri GALBENE pentru jumătate de țară, în următoarele două zile - vremea va deveni deosebit de rece

Administrația Națională de Meteorologie a emis o avertizare cod galben, valabilă luni între orele 14.00-23.00, pentru jumătatea de est a țării, inclusiv Capitala. Sunt anunțate ploi torențiale, grindină și vigelii. O a doua avertizare este valabilă până marți seara.

Doi militari români răniți în Afganistan. Misiunea din timpul nopții la care participau

Doi militari din Batalionul 300 Protecția Forței "Sfântul Andrei", care se află în misiune în Afganistan, au fost răniți luni, 6 mai, în jurul orei 2.35, ora României, în timp ce executau o misiune de patrulare interioară în Baza Aeriană Kandahar.

CONSTANȚA. Incendiu după explozia unei butelii - un bărbat a fost găsit carbonizat, o femeie este în stare gravă!

Butelia a explodat într-o anexă a locuinței, în suprafață de 16 metri pătrați. Incendiul este localizat, iar pompierii încearcă să stingă focul.

ALERTĂ METEO. Trei zile de furtuni devastatoare peste România - avertizare ISU: Adăpostiți-vă în case!

. „Întrerupeți activitățile în aer liber; Adăpostiți-vă în locuințe sau în alte spații care prezintă siguranță; Evitați expunerea în apropierea copacilor, stâlpilor, panourilor publicitare, corturilor, schelelor; Nu atingeți stâlpi și fire de electricitate”, spun salvatorii pe pagina lor de Facebook.

Ce este Paștele Blajinilor: tradiții și obiceiuri de Paștele Morților!

În ziua de luni, după duminica Sfântului Apostol Toma, ortodocșii sărbătoresc „Paștele Blajinilor”, o zi în care tradiția spune că îi pomenim pe cei morți.