miercuri, 21 august 2019

Arhiva ReporterNTV.ro

Pentru 06.07.2018

Deputații au decis: liber pentru vitezomani! Radarele poliției, semnalate prin afișe cu cel puțin 500 de metri înainte!

Potrivit modificărilor adoptate de comisiile parlamentare, “mașinile de poliție cu radar sau polițistul cu radar de tip pistol trebuie presemnalizați cu un panou afișat cu 500-2.000 de metri înainte pe sensul de mers, dar nu mai mult de 1.000 de metri în localitate și 4.000 de metri în afara localităților față de radar”.

Tragedie în peștera inundată din Thailanda: Un salvator a MURIT în timp ce ducea oxigen și provizii copiilor din echipa de fotbal
De Mediafax 6 iulie 2018

Un fost scafandru care a lucrat în marina thailandeză, voluntar în operațiunile de salvare, a murit în timp ce lua parte la eforturile de salvare a celor 12 băieți și a antrenorului lor, prinși în peștera inundată din Thailanda.

METEO. Noi scăderi ale temperaturilor- zonele unde va continua să plouă!

Meteorologii anunță că în acest sfârșit de săptămână vremea se menține instabilă, în mare parte a țării, fiind înregistrate descărcări electrice și chiar grindină.

ALERTĂ! Focar de pestă porcină africană confirmat în județul Constanța!

Nu există nici un tratament pentru porcinele bolnave de pestă porcină africană. Porcii afectați trebuie sacrificați, iar carcaselor lor trebuie neutralizate (procesate, incinerate sau îngropate) în condiții de maximă siguranță, pentru a preveni răspândirea bolii.