luni, 15 iulie 2019

Arhiva ReporterNTV.ro

Pentru 06.10.2018

CONSTANȚA. Accident grav după ce un șofer a intrat pe contrasens - trei persoane rănite! FOTO

Trei persoane, între care un copil de 5 ani, au fost rănite azi într-un accident petrecut în județul Constanța, după ce un șofer a pătruns pe contrasens, lovind o altă mașină.

Condiții dure pentru Elena Udrea și Alina Bica în Costa Rica. Un raport american descrie situația din închisoare: supraaglomerare, tortură și bătăi între deținute! VIDEO
De Mediafax 6 octombrie 2018

Închisoarea Buen Pastor din Costa Rica, acolo unde sunt încarcerate Elena Udrea și Alina Bica, apare într-un raport al Departamentului de Stat american ca fiind un loc fără condiții elementare, în care se înregistrează violențe între deținute, iar spațiul este de multă vreme depășit.

Peste 600.000 de constănțeni sunt așteptați să voteze pe 6 și 7 octombrie. Măsuri speciale luate de poliție

Pentru desfășurarea în condiții bune a proceslui electoral, polițiștii constănțeni anunță că au luat toate măsurile pentru asigurarea unui climat de liniște și siguranță publică.

PROGNOZĂ METEO WEEKEND. Vreme caldă sâmbătă și duminică! ANM: Valorile termice sunt peste cele obișnuite

Sfârșitul de săptămână aduce vreme frumoasă și caldă în cea mai mare parte a țării, anunță meteorologii, precizând că valorile termice vor fi situate peste cele obișnuite pentru această perioadă.

Tot ce trebuie să știi despre REFERENDUMUL PENTRU FAMILIE. Secțiile de votare s-au deschis la ora 7.00 - aproape 19 milioane de români, așteptați la urne!

Referendumul este valid dacă prezența la vot este de 30 la sută, iar 25 la sută dintre cei care participă votează „Da”.