sîmbătă, 24 august 2019

Arhiva ReporterNTV.ro

Pentru 06.11.2017

Sandu Iacob a debutat cu victorie: HC Dobrogea Sud, 33-22 cu CSM Făgăraș

Handbal Club Dobrogea Sud profită de pașii greșiți ai rivalelor și rămâne în cursă pentru play-off-ul Ligii Naționale. Steaua și CSM București au pierdut la limită meciurile jucate duminică. Deși are doar patru victorii în nouă etape, Constanța este la 7 puncte distanță de liderul Dinamo.

Fostul colonel din SRI, Daniel Dragomir, anunță o săptămână a arestărilor: Dragnea, Ponta, Udrea, Oprea VOR FI SĂLTAȚI!

Fostul colonel din SRI, Daniel Dragomir, susține că are informații conform cărora săptămâna care începe va fi una de foc.

CONSTANȚA. Profesorul Nuredin Ibram și-a lansat cartea 'Tătarii din România. Istoric. Spiritualitate. Identitate'
De Cristina Puşcaşu 6 noiembrie 2017

Identitatea tătarilor din România a mai primit o recunoaștere prin lansarea celei mai noi publicații a binecunoscutului profesor universitar Nuredin Ibram. Ziua Dobrogei a fost celebrată în avans, în weekend, de comunitatea tătară printr-un dublu eveniment: o lansare de carte și o expoziție de pictură a artistului Ferodin Iaia.

Măsurile fiscale... în așteptare! Încă o ședință extraordinară de Guvern a fost amânată!

Încă o ședință extraordinară de Guvern a fost amânată. Premierul Mihai Tudose a dat de înțeles că transferul contribuțiilor sociale de la angajator la angajat nu ar intra în dezbatere nici în ședința de miercuri. Primarii susțin că noile măsuri fiscale reduc veniturile la bugetele locale, și implicit investițiile.De cealaltă parte, ministrul Finanțelor, Ionuț Mișa, dă asigurări că, în momentul în care a fost gândit transferul contribuțiilor către angajat, a fost luat în calcul tot ansamblul măsurilor fiscale, astfel că nu va exista niciun efect negativ asupra legii salarizării.

UTIL ȘOFERILOR! Cum ne echipăm CORECT mașina de iarnă!
De Roxana Glăvan 6 noiembrie 2017

Este coadă la depozitele de anvelope, service-urile au programări pentru câteva săptămâni de acum încolo, iar în magazine, raioanele auto sunt pline de antigel, huse cu încălzire în scaune sau lanțuri. Dacă nu aveți nimic din toate enumerate mai sus, pregătiți-vă financiar: costurile depășesc lejer o mie de lei.

JUDEȚUL CONSTANȚA. Un podgorean din Adamclisi a câștigat piața germană cu un vin bio

El a reușit să vândă în această toamnă peste 40.000 de sticle cu vin, produs din strugurii cultivați de el, vinificat și îmbuteliat în propria cramă.

ACCIDENTUL de pe SOVEJA. Șoferul fugar, PUS în LIBERTATE!

Decizie ciudată a judecătorilor constănțeni. Magistrații l-au lăsat liber pe șoferul care l-a accidentat grav pe un bătrân în zona Eden și a fugit de la locul faptei. Deși procurorii ceruseră arestarea preventivă, conducătorul auto a fost plasat sub control judiciar. El a declarat că îi pare rău și că nu mai știe ce face din cauza faptului că se află în plin scandal de divorț cu soția sa.

CONSTANȚA. O mașină a ARS ca o TORȚĂ! VIDEO

Autoturismul, marca Peugeot, a ars ca o torță